Efsane 26 Şubat'ta Geliyor !

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • ..." Sanıyorum ilköğretim öğrencisi de mevsimin kış olduğunu ve kar yağma ihtimalinin %80 olduğunu rahatlıkla dile getirebilir.
    Abuzittin bey yukarıdaki yorumunuza göre dün gece itibariyle Bünyamin Sürmeli'de ilköğretim öğrencisi sıfatına nail mi oluyor?

  • Yine iyi adam.. Açıkça hedef gösterip şu şu kişiler bunu diyor dememiş, ortaya atmış. Zamanında havadelisi onu açıkça hedef göstermişti. Bünyamin Sürmeli hem iyi adam hemde iyi tahminci. Zaten zamanında 2-3 reklamda oynaması onun kalitesini gösteriyor.

    kişiliğine bişey diyemem tanımıyorum çünkü yani şahsen tanımıyorum yoksa medyadan hepımız tanıyoruz ancak tahmıncılıgı çok ıyı değil bana göre sadece bu sene uzun vade yapmadı buda onu başarılı yaptı ben Aburu tek geçerim..

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.

    Einmal editiert, zuletzt von kışlık ()


  • Semih bey alçak basınçlar görünmeye başladı sizce akşam modelleri nasıl olur... saygılar


    istediğimiz konumları almalarını beklıycez az kaldı akşam modelleri bence daha fıkır verıcı olacaktır ;) üstad ın acıklamasıda cok onemlı

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.


  • Mart ayı ile birlikte polar koridor açıldığından dolayı beklemeye devam. Atmosfer bize her zaman sürpriz yapabilir. Bu kış burada bitmez, şubatın 27'sinin gecesinde kar olabilir, 28 şubata da sarkabilir, sonrasında zaten kuvvetli bir şekilde açılıyor polar koridor. Bakalım bize neler düşecek :)


    27 si itibariyle soguk perıyoda gırıyoruz sımdılık bu bıle sevındırıcı kar yagısı gecıkebılır 28 ınde buyuk ıhtımal kar gorecegız ama mart bası gecende soyledım soguk hava tavan yapacak ınsallah ;) hava sıcaklıgının yukselısı 26 sına kadar zaten

    Umut iyi birşeydir belkide en iyisi.Ve iyi şeyler asla Ölmez!.


  • Allah senın yuzunu kara cıkartmayacak ustad hıc merak etme ;)


    Amin.Sistem gelmessede yapabilecek bişeyimiz yok.Bizim günler öncesinden söylediğimiz sistemi medya tahmincileri daha yeni söylüyor.Bu bile büyük başardır.Birde gelirse Allah'ın izniyle tadından yenmez ;)


  • Semih bey alçak basınçlar görünmeye başladı sizce akşam modelleri nasıl olur... saygılar


    Model tecrübesi olmayanlar heryerin y.b ile kaplanacağını zannediyorlardı o yüzden kışı bitirdiler.Şimdi a.b ler çıktı ortaya ortalık şenlendi :D


  • Üstad havaturka da umutlar tükendi.(Bendede tükendi) Fakat sen hala üstüne üstüne gidiyosun ben şaşırıyorum. Eğer gerçekten bu sistem gelecek olursa ne istersen yapayım :).


    Sistem gelsin yeter hiçbirşey istemiyorum :D


  • Öğle güncellemesinde a.b iyice batıya yaklaştı.Bu çok güzel oldu..


    Aynen öyle . az önce bende modellere baktım kaç gündür bakmıyodum. Sistem gerçekten geliyormuşda haberim yokmuş. Arkadaşlar semih üstadıma bi helal olsun çekelim :) ... geliyor sistem . A.b ise batıya geliyor buda iyi bir işaret .