Yazın rahatta geçme olasılığı var geçen yaz neden sıcak geçti??2 nedeni var.
1.El-nino güney salınımları fazla olur Basra Afrika felan ama Hazirana doğru LA-NİNA'ya döneceğe benziyor la-nina olunca rahat geçirebiliriz.
2.Güneş patlamsı oldu temmuz ayında çok büyük bir patlama o nadenle yaz sıcak geçti.Güneşede bağlı biraz bu ama kötü haber NASA ise Nisan ve Mayıs aylarında patlamalar bekleniyor yüzden yaz da sıcak geçebilir.Bu yaz pek belli olamayacak ama.Tahminlerim böyle.
Bol yağmur olsunda barajlar bol bol su dolsun çifçilerin tarlalları bol bol yağmurlarla sulansın inşallah.
Oğuz kardeşim bu yaz ve kışı El nino-La nino vs. bağlamak yanlış bunların bence etkisi %20.Birde geçen yazın ben sıcak geçtiğini düşünmüyorum.Mevsim normallerinde hatta zaman zaman altında bir yaz oldu.Bende bu yazın aşırı sıcak geçeceği düşüncesindeyim.

