
Zitatarkadaşlar eylül ve ekim ayı için tahminler paylaşacağım

Zitatarkadaşlar eylül ve ekim ayı için tahminler paylaşacağım
Amaç flood olsun diyemi yapıyon ? İstanbulda karı Kasımın sonunda bekliyorum
Ben karı istanbulda aralık ortalarına doğru bekliyorum kasıımda belki çatalcanın yükseklerine yağar
Arkadaşlar burda 2 ihtimal var:
1-İlk yarısı pastırma yazı olursa ılık bahar havası gibi geçebilir.Ve yağışsız geçebilir.Ama bunun olmama ihtimali var ama az.İkinci yarısı hava tüm ülkede soğumaya başlayabilir iç kesimler -'leri görebilir..Kar iç kesimlere az da olsa örtü yapacak şekilde kar yağabilir.
2-Yağış mevsim noramlleri civarı olur kasım sıcaklık genelde mevsin normalleri altı olcağı için iç kesimler bir çok kez kar görebilir..g.d.a. Akşam saatleri gece ve sabah saatlerinde kar görebilir ikinci yarısından sonra.İstanbul 1-2 kez kar görebilir.Tutmaz ama yükseklerde az da olsa örtü yapabilir.
Yaralı olduysa sevinirim. :smile:
İNŞ İstanbul'a kar 15 aralık ta başlar yagmaya
Acikcasi Kasim`da Istanbul`da kar beklemek balkanlarin karadeniz kiyilari boyunca ise kar beklemek kirim ve sibiryanin aktif olacagini gosteriyor.
Bu nedenle haritanin yaninda gerekli aciklama yapilmali umut adasim.
Kasımda kar bekliyosun ![]()
Kasımda ancak doguya kar yagar:d