Dikkat!!Kar Sınırdan Girdi.

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Trakya'da kar yağışı başladı
    Edirne’nin Lalapaşa İlçesi’ndesabah kar yağışı başladı.




    Karayolları ekipleri, Bulgaristan’a geçişi sağlayan Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunun ulaşımında aksama yaşanmaması için kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına başladı.


    Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Edirne’de, Bulgaristan sınırındaki Lalapaşa ileUzunköprü İlçeleri’nin yüksek kesimlerindesabah kar yağışı başladı. Kar kalınlığının 3 santimetreyi bulduğu Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunda karayolları ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışması yapıyor. Saatteki hızı 30 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Hamzabeyli Köyü’nde çok sayıda ağaç devrildi ve elektrik direkleri hasar gördü. Köye dün geceden bu yana eri elektrik verilemiyor. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri köye elektrik verebilmekiçin çalışmalarını sürdürüyor.Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde ise kar yağışı yüksek kesimlerde hafifşekilde devam ediyor. Edirne kent merkezinde ise kar yağışı yok.


    DEREKÖY'DE KAR KALINLIĞI 10 SANTİMETRE


    Kırklareli’nin Demirköy İlçesi’nde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 5, Mahya Tepede ise 10 santimetre olarak ölçüldü. Polis vejandarma ekipleri, zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu Bulgaristan sınırındaki Dereköy Sınır Kapısı yolunda, karayolları ekipleri yolun ulaşıma kapanması içinaralıksız kar kürüme çalışmalarını sürdürüyor. Hava sıcaklığnın 2 derece olduğu Kırklareli kent merkezinde ise kar yaşğı yok.


    Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, bugün Edirne ve Kırklareli'nde kar yağışının gün boyu aralıklarladevam edeceğini bildirdi.

    Einmal editiert, zuletzt von UmuTCaN ()

  • Kar ankarada gece yarısından sonra etkili olmaya başlayacak yılın ilk etkili kar yağışı olmaya aday gibi gözüküyor hadi hayırlısı bakalım

  • Ankaranın yükesk kesimlerinde kky basladı en gec saat 23-24 gibi kar baslıcaktır ve yoğun olacaktır dikkat ederseniz aksam modellerinde ingiltre civarına yb oturaca gibi ve polar koridor acılacak ve yılbasında evde oturmak yok 2 gunluk sistem gibi


    ANKARA HAZIRLIKLI OL

    EFSANE KAR YAĞIŞLARI YOLDA