Yurdun her yanı..

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ewet arkadaşlar dogu kesımler harıc yurdun batı kısımlarında etkılı saganaklar ve fırtına var. ben ankaradayım özellikle ankarada etkılı yagıs. İstanbulda geceleyin yagmur başlıcak ve etkılı olucak tum gun. Her ilden hberler yazalım. Her ilçeden bakalım görelim şu etkili yağışlar nereleri etkilemiş ve etkilicek:) herkesten tahmın ıstyrm:) uyumak yooook:)

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • Ankarada dün 8 ila 12 saatleri arası etkılı bır yagıs oldu ama saat gece 12den berı etkılı bir yagıs alamadık . ama sistemler hala sagla yagıs beklenıyor. izmir için en güzel gün bugun gece ve yarn sabah hayli etkili olucaktır.

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • Akdenizin kıyı kesimleri,Kıyı Ege Marmara'nın tamamı dünden bu yana sağanak yağışın etkisi altında.Karadenizde ise yağışın batıdan ayrılmasıyla beraber bulutlanmaların artması bekleniyor.Doğu Anadolu'da ise perşembeye kadar hava parçalı bulutlu olacak Erzurum ve Ardahan çevrelerine belki çarşamba gecesi yağış gelebilir onun dışında bölge genelinde yağmur olasılığı şimdilik beklenmiyor.Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor yalnızca Hakkari Şırnak çevrelerinde bulutlanmalar yoğunlaşabilir bölge genelinde yağış riski yok bir müddet daha yağış oluşacağıda ufukta görünmüyor şu anlık.evet son durum böyle gelişmeler olursa size aktarmaya çalışırım.iyi nöbetler.

    Kocaeli Mekan 41




    İstanbul Memleket 34



    Yaza veda ediyoruz sonbahara merhaba şimdiden..



    karsever ugur

    Einmal editiert, zuletzt von karsever ugur ()

  • Karsever ugur tesekkur ederiz. ve bir not daha ankarada şuan bulut yok..

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]