Beiträge von Storm Chaser
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Karina'yı en sona sakladıklar müthiş bir görsel gelecek muhtemelen.
Bilmeyenler için Hubble'da böyleydi:

-
Kanada Uzay Ajansından gelecek 2.görüntü
-
Geliyor görüntüler
-
NASA briefingi başladı.
-
17:30'da başlayacak.
Karina Bulutsusunun daha keskin resmini çok merak ediyorum.
-
Kütleçekimsel merceklenme var
13 milyar yıl öncesi olduğunun net kanıtı. -
Başladı.
BarisOzcan · DLive158.85K Followers - Watch BarisOzcan stream Chatting live on DLive.tv! Join DLive, a rewarding live streaming community on blockchain.dlive.tvBir başka link:
-
Bence bu evrenin başka bir evrenin ölümünden oluştuğu ortaya çıkacak ama neyse

https://www.nasa.gov/nasalive 12:30 ötelendi.
-
Şimdiye kadar çekilmiş en derin ve net fotoğraflar olucak. Milyonlarca galaksi,gezegen tek fotoğrafta. Gerçekten heyecan verici.

Bence bu evrenin başka bir evrenin ölümünden oluştuğu ortaya çıkacak ama neyse

-
James Webb Uzay Teleskobu ilk görüntüsü bu geceye alındı!!
Gece 12'de yayınlanacak.
-
Arda Güler bu sezon 36 maçın tamamında sakatlıksız bir şekilde oynasa minimum 25 gol katkısı olur Şampiyonlar Ligi'nde de kendisini gösterecek Süper Lig'in en pahalı transferi olarak gidecek yakın zamanda ben çok ümitliyim elimizde tutamayacağız zaten. Allah sakatlıktan korusun. Arsenal ve üstü seviyede görürüz inşallah ama önce bu sene bizi şampiyon yapmalı

Geleceğin Thomas Mülleri. Ama duran top ustalısı.
-
Gayet serin gün geçirdik..
İstanbul, Adalar, ADALAR ŞAMANDIRA 23,6 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY 24,5 İstanbul, Arnavutköy, ARNAVUTKÖY/TERKOS BARAJI 24,9 İstanbul, Arnavutköy, İSTANBUL HAVALİMANI 24,1 İstanbul, Bakırköy, FLORYA 24,9 İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI 26,1 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ 24,9 İstanbul, Beykoz, BEYKOZ/ANADOLU FENERİ 25,3 İstanbul, Beylikdüzü, BEYLİKDÜZÜ 26,9 İstanbul, Büyükçekmece, BÜYÜKÇEKMECE 26,3 İstanbul, Eyüp, EYÜPSULTAN 24,4 İstanbul, Fatih, FATİH/İST.DEN.BİL.ENS. 24,4 İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA 24,9 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY GÖZTEPE RIHTIM 24,8 İstanbul, Kadıköy, KADIKÖY/GÖZTEPE 24,2 İstanbul, Kartal, İSTANBUL BÖLGE 25,9 İstanbul, Kartal, KARTAL/AYDOS DAĞI 21,3 İstanbul, Pendik, İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 24,1 İstanbul, Pendik, PENDİK/ÖMERLİ BARAJI 24,0 İstanbul, Sancaktepe, SAMANDIRA HAVALİMANI 24,0 İstanbul, Sancaktepe, SANCAKTEPE 24,4 İstanbul, Sarıyer, SARIYER 21,9 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/İTÜ MASLAK YERLEŞKESİ 24,6 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/KUMKÖY-KİLYOS 26,1 İstanbul, Sarıyer, SARIYER/YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ 24,3 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ 24,3 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ANA MENDİREK FENERİ 25,0 İstanbul, Silivri, SİLİVRİ ORMAN SAHASI 25,0 İstanbul, Tuzla, TUZLA 24,5 İstanbul, Tuzla, TUZLA AYDINLI LİMAN FENERİ 21,6 İstanbul, Tuzla, TUZLA İTÜ GÜNEY MENDİREK FENERİ 21,6 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA 25,3 İstanbul, Çatalca, ÇATALCA RADAR SAHASI 21,9 İstanbul, Çekmeköy, ÇEKMEKÖY/ÖMERLİ 24,7 İstanbul, Ümraniye, ÜMRANİYE 22,9 İstanbul, Üsküdar, ÜSKÜDAR 24,0 İstanbul, Şile, ŞİLE 25,4 İstanbul, Şile, ŞİLE/DARLIK KÖYÜ 22,0 Yağışları atabilir misin?
-
Alexi gördüm resmen.
Ama Arda hız ve defans olarak Alexten de iyi oyuncu olacak.
-
Boğaz ağır yıldırım fırtınası geliyor⚡⚡⚡
-
24 ocak v2 anadolu gene bahtsız
geliyo geliyo
-
Karadeniz'de süperhücre!!
Şu an karaya çok uzak bakalım zayıflayacak mı kuvvetlenip Anadolu Yakası-Boğazı vuracak mı?
-
Kilometrelerce vuran şimşek olmadı bu sefer yalnız.
-
Durum afete doğru gidiyor.
Yarım saati kaldı Büyükçekmecenin. Yıldırımlar zayıflayacak CAPE'de azalıyor.
-
Hocam avıcıyız da bu kadarına bizde alışık değiliz 😂
Ben o çat sesine de alıştım valla. Belki 20 metre alan içerisine kulak zarımı patlatacak/zarar verecek şekilde düşerse korkabilirim.