Siyasi olarak algilanmasin. 5 tane ilcede pazar gordum. 3 u akp ye 2 si chp ye bagli. Akp li belediye pazarlarinda giriste zabitalar var. Sayiya gore aliyorlar. Yogunluk aninda giriste sosyal mesafeye uyarak sira bekleniyor. Chp li belediye pazarlarinda bu yok. Artik il baskanimi yoksa genel baskanmi bakar bilmem bu yonde emir vermeliler. 39 ilcenin 5 inde bunu gozlemledim. Diger 34 ilceden haberim yok.
Avcılar da pazar yerleri içler acısı denetim de yok zabıta da yok sosyal mesafe hiç yok apartmanda sıra ile çıkıyoruz ihtiyaç alış veriş ine şimdi komşu pazardan geldi lütfen pazardan kimse bir şey istemesin diyor ne olacak böyle
Isyerine geldiler saglik mudurlugunden. Nefes darligim var suan. Kendim yaptiracaktim ama denk geldi.
Istanbulda ozel hastaneler yapiyor. Kimi bogazdan test kiti ile kimi kan alarak.
Muayene ucreti ortalama bir hastanede 100 lira. Isteyen herkese yapiyorlar diye biliyorum. Kafam rahatlasin illaki yaptirayim diyorsaniz nefes darligim var sanki diyebilirsiniz. Ozaman kesin yaparlar.
Hocam evham yapmayın İnşallah temiz çıkar testiniz . Tekrar çok geçmiş olsun.🙏
Benim anlamadığım 28.000-4000 = 24.000 kişi neden teste tabi tutulmuş
Semptomların çoğunu göstermişler mi?
Doktorlar neden test istemiş bu şahıslara.
Normalde hergün bu kadar kişi gribal enfeksiyon belirtileri mi gösteriyordu bu hastalıktan önce
Oran düştükçe benim kafa daha da karışacak
Pozitif olanlara son bir haftadır kimlerle temasta bulundunuz diye soruyorlar verilen isimleri teste çağrıyorlar bizim komşularda öyle oldu 8 isim verdiler bir tanesi pozitif çıktı
İstanbul da yoğun bakım çökmüş canlı şahitliğini yapıyorum sabah 8 den beri. Annem bu sabah beyin kanaması geçirdi ayrıca kolon kanseri tedavisi görüyor. Kanser tedavisi Koç üniversitesi hastanesinde gördüğü için buraya acile getirdik. Sabah 10 dan beri boş yoğun bakım ünitesi olmadığı için bu saate kadar acilde bekletiyorlar. İstanbul genelinde aramadığım yer kalmadı ayrıca 112 den de cevap bekliyoruz 8 saattir. Yani yoğun bakım boş muhabbeti yalan. Sistem iflas etmiş
Pazar günü hastaneye kaldırılan ,testi yapılan komşumun , test sonucu cuma günü çıkacak . Test yapılan gün pazar , test sonucu cuma günü çıkacak. Komşum tanı konmadığı için şu anda virüs hastası olarak geçmiyor.
Yani arada 3-4 günlük testler var bekleyen sonucu açıklanmamış. Bugün açıklanan sonuçlar yaklaşık bir hafta öncesinin testleri.
Nasıl olur benim komşularım da pozitif pazartesi günü gelip çocuklardan test aldılar bugün e nabıza düştü sonuçları🤔
15 yıllık komşularımda ne yazık ki testler pozitif çıktı birinde sanki hiç pozitif çıkmamış gibi hafif grip gibi seyrediyor ama eşinde durum biraz daha ağır grip gibi seyrediyor hastaneden ilaç verilmiş bugün iki defa arayıp bilgi almışlar. Yaptığım yemeği kapılarına bırakıp kaçmanın zorluğunu ben size nasıl anlatabilirim ki. Apartmanda korku hat safhada . Allah hepimize yardım etsin bu illet öyle bir şey ki insan sevdiklerinden bile kaçmak zorunda .
Aynen katılıyorum. Özellikle doğalgaz son 3-4 aya göre ortalama alınırsa sıkıntı zaten kışın fazla yandı kışa göre alacaklarsa problem. Tabi haberin detaylarından haberim yok suanlık.
Ortalama gecen seneki Nisan Mayıs ve haziran ayını baz alıcakmış temmuzda ise fatura okununca mahsuplar yapılacak fazla alındı ise bir sonraki fatura dan düşülecek eksik ise ilave bedel yansıyacakmış.