2015 e mi ait fotolar Aytac hocam?
6-10 Ocak 2017'ye ait 130cm kar haberi o senenin.
2015 e mi ait fotolar Aytac hocam?
6-10 Ocak 2017'ye ait 130cm kar haberi o senenin.
Sultangazide 2dk'lık irice taneli yağmur geçişi oldu. Onun dışında bir şey yok şuan Şuan güneş görülüyor, gökyüzü parçalı çok bulutlu.
İyi yağmur döktü 3 5 dakika yer Sultançiftliği
Aynen yerler ıslandı abartılacak bir tarafı yok tabi. Ama 20 Ağustostan sonraki en iyi yagmurdu. Konum olarak o zaman ciddi sağanak gördük en azından. Onu gormeyenlerde oldu. Ama genel olarak Haziran sonundan beri gidişat kötü. Kuraklık çabası. Gerçi zaten bu dönemler yağışın bol olduğu zamanlar da değil ama biz alıştık sanırım uzun zamandır süregelen yaz sağanaklarına.
Bugun Kent Ormanına gittim, Alibeyköy barajına baktım durum içler acısı su kalmamış. Bu kış gittiğimde yine tam doluluk yoktu ama yine de yarısı doluydu şimdi gittim şok oldum, 1 ay sonra tamamen bomboş olur böyle giderse.
Sonbaharın ilk hamağı.İleri de daha iyilerini görürüz inşallah. Korktuğum gibi oldum ULL kuzeyde kaldı ve yağışı kaçırdık.Neyse hafta sonu çok terlemeden gezebiliriz en azından. 40 km poyrazda olacak.
Hamak dediğin ortalamanın altına inip en az 2-3 gün altında kalmalı. Bu diyagramda öyle bir şey yok. Bundan olsa olsa deve hörgücü olur.
Sultangazide 3dk'lık bir sağanak oldu, gecenin süprizi ![]()
Gözünü sevdiğim biz 7 ağustos 2014, 27 temmuz fırtınalarını gördük, bu yanında ne ki..
Aynen onları ve daha niceleri var. Bunlar yanında devede kulak kalıyor.
Rüzgar nereden esse fark etmiyor, kütleler sürekli beni sıyırıyor, bende kafayı sıyıracağım az kaldı![]()
Kırmızı kütle vardı nokta kadar, orada
Deprem Bildirim konusuna baştan beridir, yorum yazamıyorum. Bu açılabilir mi ? Ayrıca koronıvirüs sayfasında bundan 1-2 ay önce yazmam engellendi, bazı sürtüşmelerden dolayı. Oraya tekrar yazmak istiyorum. Engellenmiştir ama kimseye bir hakaretim de olmamıştı. Benle o zamanlar sürtüşmeye girenler hala yazıyor. O günlerde söylediğim şeyler de gerçekleşti, netice de bende sayfaya yazmamın engellenmesi ile kaldım.
Sabah çisenti ile sıyırdı, bu sefer ki de 3dk sağanak yaptı. 1-2km ile ciddi yağışı kaçırdı konumum.
Öğlen beni sıyıran kütle, Habibleri ciddi şekilde vurmuş, dolu da etkili olmuş. Ben de 2km ile kaçırdım. Yeni kütleler oluştu, kütlelerin rotalarında ciddi yağış ve mercimek taneli dolu görmemiz mümkün. Tedbirli olunmalı.
Kütle beni 1-2 km ile sıyırdı, bende kafayı sıyıracam bu gidişle. Ne zamandır, şöyle ciddi bir sağanak göremedim. Gördüklerim normal standart yağışlar hep. Sağanak gibi ama bana göre değil. Ne yağışlar gördü bu gözler.
O kütlenin altında gibiyim ama hafif yağış var hava karanlık. Muhtemelen beni sıyırıyor yine.
Hava homurduyor uzaklardan ses geliyor, devamlı. Arnavutköy de oluşan kütle radara göre güneydoğu yönlü ilerliyor, sırada Sultangazi var.
Mısır patlağı tam güneyinde bizde bir şey yok. 3 gündür sağdan soldan, aşağıdan yukardan geçip gitti kütleler, bende hava aldım :))
Koronadan dolayı, devlet paraları dağıttı. Normalleşme sürecine geçince de toplayacak haliyle. 1 verdiyse 3 alacak
. Adam akıllı üretmediğimiz sürece ağır vergiler ödemeye mahkumuz.
Kuveyttürkte hesabın var, sabahki uyarıda altın alımlarında binde 2 oranında vergi olacağını ve 100gr üstü altın alımında da hesaba ertesi gün geçeceği yazıyordu. Sabah sabah moralim bozuldu. Bayramda jest yapılması gerekirken olana bak. Böylece günlük altın al sat işleminin önüde büyük oranda kesilmiş oldu.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte nice sağlık, huzur ve mutluluk dolu bayramlar görmeniz dileklerimle...![]()
Konumum adına en sıcak gün 15 Mayıs Cuma günüydü. O günde öyle aşırı bir bunalma olmadı. Normal bir yaz günü gibiydi. Onun dışında gayet serin gidiyoruz.