Global Fırıldak System yine şaşırtmıyor, bu sezonki Beşiktaş gibi tüm Afrikayı doldurmuş bıktım artık bu kıtadan…
Posts by egemanjk
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Salı akşamına kadar net bir şey söylemek tahmin değil temenni olur. Ondan dolayı; ne sevinin ne de sevinmeyin. Toteme devam edelim.
-
Salı günü akşam güncellemelerine kadar sanki sistem yokmuş gibi güneşlenmeye devam... Böyle böyle getireceğiz sistemi. Herkesi meydanlara davet ediyorum.
-
Bu tür güncellemelerin en sevdiğim yanı da bu... Forum yine çöktü hahasdhah Acaba kaç bin kişi girmeye çalışıyordur şu an? Adminler bir istatistik rica ediyorum sizde varsa...
-
Olabilecek en kötü (!) güncelleme geldi. Maalesef hafta sonu şort & tişört yapacağız yine...
-
ne kar yağışı ne sitemi uyanın hafta sonu piknik havası var sinekler evlerimize girecek cam açık uyuyacağız
-
forumda yavaşlama mı var acaba?
-
art arda 3 sistem görür müyüz sizce?
-
-
ECMWF çıktısı güzel evet ama asıl merak ettiğim sonda Kırım üzerine verdiği -30’luk soğuk çekirdek.
Tahminci hocalarımızın bir yorumu var mı buna?
Ben hiç hatırlamıyorum Kırım üzerinde -30 gördüğümü.
-
23 Aralık’tan beri beklediğimiz sistem son 2 gündür modellerde gol yemişken, bugün ECMWF “maç daha bitmedi” sinyali gönderdi.
-
2 güncellemede sistemi ülke sınırları dışına iten GFS... bu modelin de kış mevsimi mesaisi çekilmiyor be arkadaş.
-
Her kar ihtimali yaşadığımız sistemde gördüğümüz, “sistem kuş oldu”cular yavaş yavaş foruma giriş yapmaya başlamış.
Yeni üyeler veya dışarıdan gelen ziyaretçiler;
Burası bir forum olduğu için her ağızdan bir ses duyulması oldukça normaldir, fakat en doğru bilgi için değerli yazar/tahmincilerimizin yazdıklarını dikkate almanızı tavsiye ederim.
Her sene bu konudan çok kalp kırılıp tartışma çıkabiliyor.
Bilinçli, dezenformasyonsuz ve eğlenceli bir sistem gerçirmeyi diliyorum.
-
Graphcast AI modeli
Fourcast AI modeli
-
Bu gelsin gerekirse 😁😁. Neyse böyle diyince oluverir aman diyelim.
hocam bir efsane için kendinizi feda etmeye değer gibi geldi bana, siz etmezseniz ben kendimi feda ederim
-
GFS 00z 16. senaryo
3. dalganın devamını göstermeye modelin süresi yetmemiş. -
Fazla alınanları iade ettim.
Teşekkürler, kolay gelsin.
-
Şu bi tane Ulubatlı Hasan senaryosu var orda -15'in de altına iniyor. Merak ettim nasıl bir sinoptik acaba?
-
Merhaba, biraz önce HF Market'ten ''Kar sevdalısı'' rozeti almaya çalıştım. 2 kere art arda ''bir sorun çıktı'' uyarısıyla karşılaştım ve alamadım. Sonra 3. deneyişimde alabildim. Fakat şimdi gördüm ki önceki ''sorun çıktığını söyleyen'' 2 denememde de aslında rozeti almışım. Şu an bende 3 tane kar sevdalısı rozeti var olarak görünüyor ve HF puanlarım da silinmiş. Bu 2 sorunlu satın alımı nasıl geri alacağım, yardımcı olabilir misiniz?
-
Uzak vadede diyagramlar birbirine karışmaya başladıysa kar geliyor demektir.