Pazartesiye kadar detayları takip ederiz. Salı günü duruma göre ya 13 Ocak tahminim için tebrikleri kabul ederim, ya da mertçe özeleştirimi ve nerelerde hata yaptığımı, neden olmadığını irdeler köşeme çekilirim.
Ondan sonra 20 Ocak için Kerem'i tebrik etmeyi beklerim.
Palanci kardeşim, şunu bilmeni isterim, 20 Ocak sonrası için hemfikiriz, bunu destek amaçlı yazmadım, gerçekten bende bu tarih sonrasına çıkarım yaptığım için yazıyorum. Ek olarak bu dönem biraz ötelenme ile 7 Şubat 'a kadar sarksada, çalışma yöntemini baz alarak seni başarılı sayarım. Öyle aam , gwo, momentum, tork aktarımı, mjo ve jetler üzerinden harmanlama yaparak yorum üretmek her babayiğitin harcı değildir. Ben yıllardır bu forumdayım, fakat tüm dönemsel tahminlerimi SH/AL dengesi, pna, nao ve mjo üzerine kuruyorum sadece. Daha kapsamlı değerlendirme yaptığımda işi çorba edip cuvallıyorum. Son iki yıldır sadece bu denklemlere nam ve edi flux yorumu ekleyebildim. O yüzden geri kalan boşluğu sürekli kendi hayal ürünüm algoritma ile dolduruyorum. Başarıda %50-60 larda kalışım da bence bundan.
Uzun oldu kusura bakmayın, ama gelip insanlara teneke vs. diyenler, ya da hani şöyle olacaktı nerde diyenler, nasıl bir emeğe saygısızlık ettiklerini biraz düşünsünler.
Burada öngörüde bulunanlar elbette yanılabilirler, ama bunu bir tecrübe edinip yeniden denerler.