5 saat sonra, GFS akşam diyagramını bekliyorum. -10'un altına kümelenen senaryoları, görmek istiyorum artık.
Posts by Prime
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
bahtsızlık sadece doğu karadenizde değil, ülkenin 3/4'ünde etkili
Accu'nun yüksek ve dağlık kesimlerde metrelik kar beklentisi, isabet oldu bu kış... Ayrıntılarda yanıldı, Balkanlar'ın yb hakimiyetinde geçeceğini öngördüler ve yanıldılar.
-
Günlerdir beklediğimiz fön etkili olmadı ve sıcaklık 15 dereceyi geçmedi Trabzon merkezde. Daha 2-3 gün önce 20-25 dereceler bekliyorduk. Atmosfer her anlamda bizi ters köşe yapıyor
Doğu Karadeniz'in bu bahtsızlığı ne olacak böyle. Üzülüyorum cidden.
-
silivri de sınırdamı kalıyor arkadaşlar bilgi alabilirmym
Sisteme 1 hafta falan var, gelişmeleri takip edelim. Şu haliyle, havada kar olur en fazla.
-
de yi ayrı yazsa ne olur birleşik yazsa ne olur. çok mu önemli . yazdığı anlaşılmasa o zaman kabul ederdim bu uyarıyı ama ne alaka ne musakka gece gece şimdi.
Arkadaş güzelce uyarmış, uygulamak ona kalmış. Ben de espri yapayım dedim, agresif tavırlarla karşılaştım. İlginç bir gece...
-
bı ara gulerım belkı ilkolu zekalı sakalarına..hadı sıkayet edın beni:)
Hep resmi takılacak değiliz ya, azıcık ortamı sakinleştiriyorum. Bu sıkıcı havalarda...
-
Veriler her ne kadar sağlam görünse de, hata payı elbette vardır. Bunu göz ardı edemeyiz, hepsini harmanlayıp ortalama bir sonuç çıkarmak en mantıklısı...
-
bende herkesin aksine bir yorum yapmak istiyorum. ana çıktı, çözünürlüğü en iyi olan senaryodur. diğer senaryoları yanına çekebilecek en güçlü senaryodur. örneğin ana çıktı sıcak çıksa ben o zaman korkardım.
Aradığım ama bulamadığım bir yorumdu, tebrik ederim...
-
Evet bir sistem var, ama daha güneyli ve etkili inme potansiyeli barındırıyor. Azor'un muhtemel rotası, sistemin hareketini ve gücünü belirleyecektir.
-
Özel açıklamaların için şahsım adına teşekkür eder, devamını beklerim...
-
Diyagram ortalaması-1. -16’lık senaryomuzda var.
ECMWF diyagramı paylaşabilir misin?
-
Değerli kardeşim,
atmosferde kesinlik içeren ifadelerden çok olasılık ifade eden cümleler kullanalım.
Kesin olacak not edin demek yerine ben böyle yorumladım, bana göre olabilir demek daha sağlıklı olan bir yaklaşım şeklidir.
Ben bu yaklaşımı kar sevdanıza ve heyacanınıza veriyorum.
Kar sevdam ve heyecanım var, sen yanlış anlamışsın olayı. Bir üst yoruma bak anlarsın.
-
Bu karmaşadan, 1 sistem koparabilirsek ne ala.
-
dek şartları avrupa yakası için poyraz ihtimali varmı
Rüzgar yıldız - karayel karışımı esecek. Poyraz ihtimali %0.
-
GFS'ye son 15 dk.
Bakalım yazı getirecek mi, görsel olarak paylaştığın...
-
guzel yorum yapmıssın urıel hocam bravo:)
Eyvallah reisim.
-
Prime tesekkur ederim sağolun . Ama finalleri bile bırakıp gelesim var Ankara'ya 😂
Finalleri bırakma, kışın finali gelmedi henüz.
-
Malesef 17 sinde bitiyor benimkilerde...
Allah zihin açıklığı versin, başarılar...
-
Gfs bu ne kardeşim. Böyle bir şey olursa Ankara ya ucucam tekrardan
25 mm yağış vermiş, hepsi de kar formunda.
Bence Ankara yolcusu kalmasın.
-
15 sisteminde soğuklar 14 gecesinde girse efsane olur tam anlamıyla Hızlı ve Öfkeli olur
15'inde giriyor, 14'ünde girse kara gömülürüz zaten.