Beiträge von mrtzfn

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    2 gün kalana kadar tahmin açıklamamalarının sebebi insanlar tarafından bu şekilde eleştirilmemek olabilir. Hepsini geçtim sürekli bilgisiz bir şekilde forumda tahminci olmayan kişilerin iddaalı yorumları yapması insanların iyice canını sıkıyor. Benimde tahmin yapmak hoşuma gidiyor ama ben böyle binlerce kişinin olduğu yerlerde değil evde aileme tahminlerimi yapıyorum. :chinese: hocalar hariç herkese tavsiyem budur.

    Yağmur yağışı ne kadar yavaş düşebilir bilmiyorum ama şu anda üsküdar acıbadem de sokak lambasında çok yavaş düşen taneler görüyorum. Ağır çekim iniyorlar. Yağmur duralı 1 saat oluyor.

    Hocam ben bu işten anlamam sadece kar sever bir insanım. Art niyetli değil bilmediğimden, modelleri okuma bilgim olmadığından gayet normal bir soru soruyorum ve gereksiz bir tepki görüyorum. Bence biraz daha sakin olup tepkilerimize dikkat edelim.

    sizin amacınızı ve paylaşımlarınızı yeterince biliyoruz , soru cevap yok bu sayfada , gayet açık yazıyoruz , sadece SİNERJİK paylaşımlar buraya gelebilir

    Amacım neymiş hocam beni başkasıyla karıştırıyor olmayasınız? Ben en ufak bir saygısızlık yapmadım size? yetişkin insanlarız lütfen insanları burda itham edip negatif düşüncelere yol açmayın. Eleştirilerede açık olmayı bilin. Demokratik olan bu olacaktır.

    Benim Bu Kış Mevsiminden Pek Umudum Yok Açıkcası.

    Neye göre umudunuz yok onuda söylerseniz bizde verileri inceleyelim gerekirse umudumuzu keselim. Umudunuz yoksa burda ne işiniz var bu arada? Bu forumda sürekli insanları aşırı ümitlerle ve aşırı ümitsizlikle boğan bir grup var. Bilmeden konuşan, kendini yorumcu sananlar var birde yine bilmeden bilimsel hiçbir veriye dayanmadan olumsuz düşünce belirtenler var. Burada bir çok hoca sürekli bu kışın iyi geçeceğinden bahsediyor, semih hoca bu kış iyi geçmezse bu işi bırakacağını bile söyledi. Bence umutsuzluğunuzu yanınıza alıp buraları terk edin.

    Bir güncelleme iyi geçiyor hemen ateş ediyorsunuz. Kötü geçince anında karamsarlaşıyosunuz. Benim kafam çok karıştı ve sinirlerim iyice bozulmaya başladı. Herkes tahminci oldu. Poligon ne işe yarıyor? Akşam saçma sapan ateş edip sabah moral bozuyorsunuz. Bence bu sayfa tahminciler hariç yoruma kapatılmalı. İşin bilimsel bir tarafı kalmıyor.