Ne zaman kuş oldu hemşo
Abi son 2 guncelde gfs yok etti bizi resmen yetiş kulağını çek şunun 😂
Ne zaman kuş oldu hemşo
Cuma namazından cikttiginda direk mesaj at sayfaya
Cuma namazından cikttiginda direk mesaj at sayfaya
O iş bende abi
O iş bende abi
Cuma günü tüm bölgede kar adıyaman Urfa arası güzel örtü olur
Cuma günü tüm bölgede kar adıyaman Urfa arası güzel örtü olur
Malatya hocam?
Malatya hocam?
Malatya' favorim
Hocam 500 hpa uzun bir süre güçlü kalacak. Acaba bu süreçte 0 hpa yeterli olur mu kar için. Eğer yeterli olursa Urfa Antep Adıyaman Maraş kısmen 2022 yi yaşayabilir. buzmavisi
Hocam 500 hpa uzun bir süre güçlü kalacak. Acaba bu süreçte 0 hpa yeterli olur mu kar için. Eğer yeterli olursa Urfa Antep Adıyaman Maraş kısmen 2022 yi yaşayabilir. buzmavisi
Aynen yeterli olur lapa lapa kar olur o durumda
Aynen yeterli olur lapa lapa kar olur o durumda
Hadi İnşallah hocam. 1 hafta hareketli gibiyiz.
Hadi İnşallah hocam. 1 hafta hareketli gibiyiz.
Saniırım martın 10 bu bulur bu hareketlilik
Arkadaşlar deprem hisseden var mı
Hayır hocam hissetmedim
Hayır hocam hissetmedim
Kızım sallandıģını söyledi ondan hocam teşekkürler
karaköprü mü hocam
Karaköprü de yaşıyorum ama ailem hilvan'da olduğu için ailemin yanında kalıyorum hocam
Malatyalı arkadaşlar sistem bu akşam geldi Malatya civarına 4 saatte nasiil bir birikim bekliyordunuz onu anlamadım daha bunun yarını var öbür günü var 4 saatte 20 cmler devirecek bir sistem değildi sonuçta ve hala isyan şükür etmesinede bilelim
Haklısınız hocam. Bizi hayal kırıklığına uğratan önden yağan yoğun yağmur oldu aslında yoksa yağmur dahil tüm yağışa baktığımız zaman epey bol yağış aldık çok şükür bunun da farkındayız. Dediğim gibi yağışı bol miktarda almamıza rağmen çok ince bir örtü olması hayal kırıklığı yarattı. Yoksa şu kurak dönemde Allah'a şükür çok güzel yağış aldık.
Ya yemin ederim Off geldi modellerden. Sistem sabahında çıkan çıktıya bak. Yağışları bitirmiş geceden sabaha yarı yarıya düşürmüş. Mardin
Malatya'da yağış bir nebze arttı. Kısa bir sabah sürprizi olacağa benziyor ama bu da güzel umarım biraz daha uzun sürer 🤗
Urfa yağış başlamadı mı? Kar var mı? Haber var mı
Şu an Diyarbakır 5 derece ve yağmurlu soğuk hava öğleden sonra giriş yapacak bakalım ne olacak
Urfa yağış başlamadı mı? Kar var mı? Haber var mı
merkezde ve karaköprüde yağmur var