Sosyal medyadan aldım ama ücretli bu haritalar. Ayrıca model paylaşımı sayfasında her gün paylaşılıyor.
Teşekkürler
Sosyal medyadan aldım ama ücretli bu haritalar. Ayrıca model paylaşımı sayfasında her gün paylaşılıyor.
Teşekkürler
Teşekkürler
Rica ederim
Modellerde sistem emareleri bile yok radara biseyler girse de takibe başlasak
Ecmwf mi Gfs mi daha başarılı acaba bizim bölgelerimiz için?
Ben ecmwf'ciyim
Sistemden sisteme değişiyor.
Önümüzdeki 2 3 günlük süreçte bölgemizin doğusu için tahminleriniz nedir acaba? Bu bölge için en azından kar görme ihtimalimiz var mı?
Önümüzdeki 2 3 günlük süreçte bölgemizin doğusu için tahminleriniz nedir acaba? Bu bölge için en azından kar görme ihtimalimiz var mı?
Kar şimdilik yok hocam ocağa kaldı
Mersin'de Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmelere göre bu gece saatlerinde Mersin'de yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
25.12.2024 22.20-26.12.2024 01.00
Kuvvetli Yağış
Van için düşünceleriniz nedir? Bitlis, Hakkari civarında yoğun kar bekleniyor,Van merkez için modeller alçağın konumunu sürekli değiştiriyor
Van için düşünceleriniz nedir? Bitlis, Hakkari civarında yoğun kar bekleniyor,Van merkez için modeller alçağın konumunu sürekli değiştiriyor
Cumartesi bir şeyler olabilir gibi hocam
Kışa girmemiz 5 gün oldu sanki sürekli kar alan bölgedeyizde bu yılda gecikmiş sanki kar yagışları geçen yıl havada zor gördük kar yagışlarını az sabır arkadaşlar bölgenin iklimi belli potansiyeli belli kasımda nadir Krar alan bölge bu yıl kasımda kar aldı geçen haftada kar kaldı örtü olmasa bile kar gördük sabırlı olalım döngüdür bu kar yagışlarımız aşırı güzel bu kış
Emin olun söylenecek çok güzel şeyler var o kar yagisslarini izlerken benimyazdiklarim aklınıza gelir
Toroslar/Arslanköy 1453mt
Doğu Anadolu'nun Güneydoğusunda Beklenen Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!
Kar Yağışı
Hakkari çevreleri ile Van'ın güneyi (Başkale, Gürpınar, Çatak ve Bahçesaray), Şırnak'ın doğusu (Beytüşşebap ve Uludere) ve Bitlis'in Hizan ilçesinde 27.12.2024 Cuma günü öğle saatlerinden itibaren yoğun kar (20 cm ve üzeri) yağışı bekleniyor. Yoğun kar yağışlarının, 28.12.2024 Cumartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, görüş mesafesinde azalma, tipi şeklinde kar yağışı ile buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
27.12.2024 12.00-28.12.2024 12.00
Yoğun Kar
MGM sitesi bozuktu şuan düzeldi baktım malatya 4 dereceye düşmüş bu saatte bu derece beklenmiyordu acaba kara döner mi çok şaşırdım
MGM sitesi bozuktu şuan düzeldi baktım malatya 4 dereceye düşmüş bu saatte bu derece beklenmiyordu acaba kara döner mi çok şaşırdım
Valla ben de şaşırdım normalde 7 8 derece bandındaydı tahminler bir anda soğuk hava girdi bakalım nolacak
Valla ben de şaşırdım normalde 7 8 derece bandındaydı tahminler bir anda soğuk hava girdi bakalım nolacak
İnşallah diyelim bana da sürpriz oldu
Adıyaman Gölbaşı - Biraz önce kar yağdı ama tutmadı,