Bu gece evlerin için felaket sıcak. Yüksek nem ve sıcaklık ile uyunması imkansız halde Allah sabır versin hepimize.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Katılıyorum bence aksine etkileşimi arttırıyor ve hatta insanların daha da dikkatini çekiyor.
Bencede hatta bazı zamanlar epey komik oluyor.
-
Balkanlardan değil balkonlardan gelen soğuk hava dalgasına da razıyız şu anda.
-
Uyuyamıyorum.
-
Uyuyamıyorum.
Bizim evde saatlerdir camlar açık buz gibi olmuş. Mutfakta camlar kapalıydı ve de bulaşık makinesiyle kettle da çalışınca hamam gibi olmuştu
-
Son sürat nemle savaşmaya devam % 91 start 🥵
-
Ayıptır söylemesi sadece şortla yatıyorum ona rağmen öyle bir terlemişim ki yatak ıslanmış vallahi felaket bi geceydi
-
-
Yatak odası sadece sabah güneş alıyor ve kuzey cephe. Kışın evin diğeri odaları 25 iken orası 23 derece oluyor ama yazın gece rahat yatılıyor.😅 Bir an önce şu dönemi atlatıriz umarım.
-
Yatak odası sadece sabah güneş alıyor ve kuzey cephe. Kışın evin diğeri odaları 25 iken orası 23 derece oluyor ama yazın gece rahat yatılıyor.😅 Bir an önce şu dönemi atlatıriz umarım.
Hocam son 450 mesajınızdan anladiğım kadarıyla yatak odaniz kuzey cephe. 😂😂😂
-
Klimanın zamanlayıcısı açık kalmış kutuplarda uyandım sabah 🥶
-
Hocam son 450 mesajınızdan anladiğım kadarıyla yatak odaniz kuzey cephe. 😂😂😂
Selam
Daha önce çok mu yazdım diye merak edip baktım . Bir kez 12 Haziran'da yazmışım . Onun dışında benzer bir mesaj göremedim. 😁
-
En az 10-15 gün sıfır aksiyon. Stabil sıcaklıklar ve yağışsız .🥹
-
- Official Post
MGM haftaya gece 26 gündüz 36 demiş. Kaçabilen karadeniz yaylalarına kaçsın
-
Hani böyle çoğu yıl eylül sonu bir ilk serin atak gelir, güzel yağmur bırakır. Sıcakları kırar. O ilk serin atakta hemen dışarı çıkar, yağmurlu mis gibi havada yürürsün.
Önünün sonbahar ve kış olduğunu bilmenin huzuru gelir. Daha çok yağmurlar yağacak, yapraklar sararacak, havalar soğuyacak ve olursa güzel kar yağışları olacak diye içinden geçirirsin. Ben o hissi bekliyorum sabırsızlıkla. Yılın en sevdiğim anlarından biridir.
-
- Official Post
Yazılanlara dikkat edelim kimse size nasıl uyuduğunuzu sormuyor. Forum'un hem dışarıdan takip edildiğini hemde içeride bayanlar olduğunu lütfen unutmayın.
-
- Official Post
-
Sen 850 hpasın kendine gelll
-
Instagramda gördüm 😂😂
Atmasam olmazdı
-