Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Israrla kendiniz dışındaki birini bu işin içine dahil etme çabanız inanılmaz şunu dememi mi bekliyorsunuz mod olmaz ama HF gümüş olursa ona da imtiyaz geçeriz sizin niyetiniz başka bence.Mesajlari açık açık belirtmek ne zamandan beri cımbızla seçmek oluyor yada laf ebeliği oluyor en başından beri söylediğim şey siz ne yazık ki art niyetlisiniz konuşma tarzınız üslubunuz bunu gösteriyor üstünüze biraz gelince laf ebeliği yapan lafları cımbızla çeken biri oldum.Bu size de ilginç gelmiyor mu?Ayni şeyleri tekrar edip duruyorsunuz latifenizi herkes anlamayabilir herkes o kelimeyi latife olarak anlamayabilir zaten uslubunuzda latife olmadığını gösteriyor.

  • Gördüğü Yanlış Karşısında susan dilsiz şeytandır
    Ben bu dalga geçme meselesini şahsıma yapılmış bir bühtan olarak algılatığım için konuyu uzattım.
    ''30 bin feete çıksam kar yağar mı'' Bu latifeyi dalga geçmek olarak algılaya bilecek olan insanlar da varmış bu yüzden silinmiş yazdığım olabilir sorun yok
    Benim art niyetim olup olmadığını bir ben birde Allah bilir ve aynı şekilde sizinde saygılarımla...

  • @North Star Cevap mesajınızda bile karşı tarafa karşı alaycı bir dil var.Sizin "latifenizi dalga geçmek olarak algılayabilecek olan insanlar da varmış" derken bile karşı tarafı hor görme durumu var.Şimdi de iftiracı olduk galiba.Bana bu akşam her şeyi söylediniz.Laf ebesi,sözleri cımbızla çeken,iftiracı vb. İşte bu yüzden art niyet var diyorum bende size.Hem sorun yok diyorsunuz hem de aba altından lafı da söylüyorsunuz.Bir yönetici olarak vazifemi yaptım sizden de ricam artık normal bir üye gibi davranmanız. İyi geceler.

  • @Samet_113
    Ben son yazdığım bühtan lafını umuma yazdım sizi etiketlemedim. Ve sizde bana (dalga geçici,niyeti bozuk) hitamların da bulundunuz bu sözler (laf ebeliği,cımbızla çeken) gibi sözlerin yanında masum kalır.Ben bu olayda KARA isem Siz Ak değilsiniz ve ben erdemliği mi ortaya koyarak
    Laf ebeliği,cımbız ile laf çeken (dolaylı da olsa) Bühtan sözlerinden ötürü senden Özür Diliyorum kimsenin kalbini kırmayalım
    Ve aynı şekilde (dalga geçici,niyeti bozuk) yazılarınızı size hatırlatıyorum
    İyi geceler diliyorum

  • Bu yıl tartışmadan uzak bol karli günler istiyorum.Formu acinca tartisma okuyup gerilecegime kar resimleri görüp zevkin doruklarina tirmanmak istiyorum.Çok şeymi mi istedim degerli forum üyeleri.Herkese huzur içinde bol karlı günler dilerim.

  • Ecmwf 13 kasım sistemini İtalya taraflarına verme konusunda ısrarlı. Biz ise o tarihlerde yazdan kalma zamanlar geçireceğiz. Değişim olacak gibi de durmuyor.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...

  • Samsun Çarşamba Havalimanı bu Salı (7 Kasım) pist yenileme, bakım-onarım çalışmalarının sona ermesiyle tekrardan hizmetine başlayacaktır. Ayrıca 2.pistin inşasına başlanılmış.

  • Samsun Çarşamba Havalimanı bu Salı (7 Kasım) pist yenileme, bakım-onarım çalışmalarının sona ermesiyle tekrardan hizmetine başlayacaktır. Ayrıca 2.pistin inşasına başlanılmış.

    Ayrıca Samsun'a yakışmayan bir terminal binası var.O bina da komple yenilenip büyütülecekmiş.Gayet iyi olacak inşallah.Benim içinde iyi oldu.Otobüs yolculuğu uzun oluyor.Aktarmalı da olsa Çarşamba'ya inmek en iyisi.