Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • @baybarsky Öyle deme hocam psikolojik savaş denen şeyde bu aletler çok işe yarar.Şunun üstüne bombardıman yaptığını düşünsene 150mm lik topu da var bunların.Kandili bunun ile bombalayacaksın :)

  • Bazı konulara yaş gereği çok mantıksız tepkiler gelmesi doğal.Her şeyden önce bu işe hükümetin inanması lazım hükümet buna karar versin o zaman her şey yoluna girer.Fetöcülerin teker teker def edildiği devlet kadrolarından PKK lı olduğu tespit edilen öğretmenler atılmıyor aksine başka çocukları zehirlemeleri için yerlerini değiştiriyorlar.Şimdi bir akıllı kişi bana bu ikisi arasında hangisinin birbirinden farkı olduğunu söylesin.En önce atılması gerekenler hala daha görevde.NEDEN?Mantıklı cevap verecek olan var mı?
    Dokunulmazlık kaldırıldıktan sonra haklarında binlerce dosya olan vekil bozuntularından hangileri ifadeye gitti yada hangileri tutuklandı?Ya bu ülke de adalet sistemi hiç çalışmıyor yada o kadar dosya iftira için yazıldı.Ben bunu söylerim.Sen bunlara sopayı göstermezsen bunlar gelir mecliste para aldığı devleti tehdit de eder her şeyi de yapar.Sonra hiç bir şey yapamazsın.

  • sen yap kendi jetini görünmez, yap karadan karaya füzeni, hatta füze savunma sistemini, tankını yaptın,helikopterini yaptın, bunlar zaten göz korkutur. Ben bunu ada sınıfı korvetleri yaptığımızda daha iyi anladım tüm avrupada ve amerikada dikkat çeken bir olaydı. Hemen sipariş bile geldi yanlış bilmiyorsam özellikle iskandinav ülkelerinden..


    Bizim bulunduğumuz konum itibariyle savunma sistemlerinde atılım yapmamız şart, mesela karadan karaya füze, füze savunma ve kalkan sistemi(patriot s-300 gibi), füze batarya sistemleri gibi

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hayattaki en nefret ettiğim insan Atilla TAŞ. İnşallah içeri tıkarlar da çıkamaz. Bir insan bir insandan bu kadar mı nefret eder, hiç sevmiyorum. Devlet düşmanı, gizli vatan haini. FETÖ ile bağlantısı çıkmış.

  • bu 14000 öğretmen meselesi gerçekten ilginç, fetöden farkı yok ki bunların, ben ihraç etmem sıkarım hepsinin kafasına bu ülkenin cezaevinde bile ekmeğini aşını yemesinler.Devleti çözüm süreci olayında da anlamamıştım bu olayda da anlamıyorum..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • bu 14000 öğretmen meselesi gerçekten ilginç, fetöden farkı yok ki bunların, ben ihraç etmem sıkarım hepsinin kafasına bu ülkenin cezaevinde bile ekmeğini aşını yemesinler.Devleti çözüm süreci olayında da anlamamıştım bu olayda da anlamıyorum..

    hocam hükümet en yakın zamanda bu yanlış kararından dönecektir . şayet dönmezse çok büyük hata eder toplumda çatışma ortamı oluşur doğu güneydoğudan gelen hemen hemen her öğretmene terörist gözüyle bakılır. . . fetö neyse pkkda odur anlamak istiyor insan ama anlam veremiyor bi türlü anlam veremiyor bu karara !

  • bu kadar beklemek bile hata madem biliyorsunuz atacaksın bunları. Birde işin parasal yönü var bunlar senin benim verdiğim vergilerle maaşlarını alıyorlar bu paraları terör örgütüne aktarmaları beklenen birşey. Hepimiz biliyoruz ki örgütün para kaynaklarını kesersek bu örgüt kısa zamanda biter onları ayakta tutan şey para kaynakları+ dış güçlerin silah-mühimmat desteği..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Işıd Menbiç'e saldırmış.Çatışma varmış şuanda.Doğrulanmamış haber ancak bombalı saldırı yapmışlar diye yazıyor.Baktığım sitedeki haberlerin şuana kadar hep doğru çıkması bununda doğru olabileceğini düşündürdü bana :D


    Birbirlerini kıra dursunlar biz geliyoruz.


    Şu haberi okuyunca aklıma direk Şebeş Savaşı geldi :D

  • @BaFRaLı55 şuanda haberlerde takipim suriye değil:D hakkari-çukurca ve van-tendürekteki operasyonda,özellikle hakkarideki operasyon kritik

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 15 Temmuz bazı şeyler için milat oldu arkadaşlar, Vatan hainleri kim olursa olsun adı ne olursa olsun bu ülkede yeri olmamalı, olamaz da ; ancak şunu söylemek isterim ki. Vatan haini olmak ile olmamak arasındaki farkı hala anlayamadım ben bizim ülkemizde. sadece fetönün dershanesine veya zamanında bir şekilde irtibarı oldu diye açığa alınan öğretmenler varken. bu Pkk lı bir grup şeref yoksunu öğretmeni milli eğtim hala tutabiliyorsa bu ülkede kimin en amaçla ne yaptığını anlamak o kadar zor ki, şunu unutmayın fetö dini istismar ederek bir şeyler yapmaya çalıştı apo şerefsizi ve arkasındaki itleri hala silahlı bir şekilde aleni bir şekilde cirit atarken bir şeyleri hala uzaklarda aramaya gerek yok diyebilirim sanırım. Bu ülkede 15 temmuzdan sonra kendi memleketlerinde nöbet tutan vatandaşlarımızı yuttaşlarımızı, biraz da diyarbakırda, van da ,hakkari de, şırnakda ,urfa da , antepte kısacası türkiyenin her yerinde bu nöbetleri tutmalarını beklerdim. Yoksa yozgatın sorgununda ,samsunun kavağında, ankaranın mamağında , uşakta, budurda nöbet tutmak kolay arkadaşlar, zor olan bugün terörün yoğun olduğu van,hakkari,diyarbakır,bitlis,şırnak,tunceli, vs illerde tutmak veya tutabilmek.... işte o zaman gerçekten bir şeyler değişecek demektir. Batının elit öğretmeni, tezek kokulu şırnağın silopi ilçesindeki köye öğretmen olarak gitmezse.burun kıvırısa,kimse kusura bakmasın oraya, oranın insanı dediğimiz belki de kime hizmet ettiğini bilmediğiniz insanları sahip çıkar ve öğretmen kisvesi altında örgüt propogandası yapar. he bunları nereden biliyorsun diyeceksiniz ona da cevabım şöyle 1 sene cizrede görev yaptım neyin ne olduğunu az çok gördüm arkadaşlar ..... gidin bir de yakından görün oraları, televizyondakilerden farklı da o yüzden .......saygılar ..

  • @sistemci5534 yazına katılmakla beraber etrafımda öğretmenliği seçmiş diyarbakır bismilde, hakkaride,mardin nusaybinde gidip öğretmenlik yapmış 3 sene boyunca ve sonra batıya dönen öğretmen arkadaşlarım var, hepsinin söylediği biz gitmezsek kim gidecekti? Ben oraları görmedim yaşamadım, ama yaşayan insanlar tanıdım,yukarıda ki örnek gibi çok örnek var , ama şu bir gerçek osmanlı zamanından beri dediğin yerlere kimse eğilmiyor, oradaki imkan olanaklarda yok bir türli iyileştirilmiyor. bu sebepleride göz ardı edemeyiz. Zaten bu sebeplerden dolayı halk cahil kolay yönlendiriliyor halkı baskı altına alarak tehdit ederek sindiriyorlar ve maalesef devlet güneydoğuda gücünü hissetiremiyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN