Kar Yağarken En Çok Kullanılan Sözler

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Bir tatlı huzur dolmaz mıydı içiniz her yağan karda ?
    Hayata daha fazla tutunmak istemez miydiniz?
    ya da her uyandığınızda kar yağmadığını gördüğünüzde camda tuttuğunuz nöbetler....
    veya kar yağarken dışarda hiç olmadığı kadar ki sessizlik....belki de özlediğiniz sessizlik değil miydi o sessizlik???
    Kar yağarken çok şeyler söyler insanoğlu ama en önemlisi de içinizdeki o mutluluk ve huzuru; belki de hayatınızda hiçbir şeyden alamadığınızın farkına vardığınız andır o an.
    İşte yerdeki kar değildi aslında bizleri mutlu eden; kar yağarken etrafın bize verdiği mutluluk ,huzur,sukünet,rahatlık,ferahlama...adını ne koyarsanız koyun, karın bizde yarattığı etki karın yerde yarattığı etkiden daha fazla olmuştur çoğu kez. Biz her ne kadar bunun farkında olmasak da !!!! saygılar

  • Kendi adima konusuyorum: Kar yagisini havada da cok severim, yerde beyazlayip 40-50 cm olunca da severim. Ama benim icin asil cazip gelen kar'in yagmasi. Kar yerde olmasin mi derseniz tabi ki olsun. Benim amca oglu kar sevdigimi bilir. Bundan 7-8 sene once bana sormustu: sana bir sey soracagim demisti, kisin 90 gunun 60 gununde kar yagacak fakat kar yerde tutmayacak, oyle sey olmaz demistim ama amcaoglu oyle varsay demisti. Tamam dedim. Kisin 90 gunun 60 gununde kar yagacak fakat kar yerde tutmayacak bunu mu kabul edersin yoksa iki kez kar yagacak 50-60 cm olacak fakat 3-4 gun surecel ve eriyecek bunu mu kabul edersin demisti. Ben 90 gunun 60 gunu havada kar yagmasini tercih etmistim. Hala da oyleyim. Yerde kar olmasin mi derseniz tabi ki olsun. Fakat bu iki soru arasindaki tercihimi 60 gun kar yagmasindan yana kullanirim. Kar yagacak aga. Bana gokyuzunden suzulen beyaz taneler huzur veriyor. Bir de koca taneli lapa lapa oldu mu of ki of.

  • Aynen öyle kardeşim aslında ben orada onu vurgulamak istedim. Malum kar bir müddet sonra çileye de dönüşüyor. Hele ki istanbul ankara gibi büyük şehirlerde buz pistlerini andıran görüntüler altında araçların ve insanların dans ettiği manzaraları hepimiz hatırlarız :) @bulut75 kardeşim öyle değil mi ? :)