...VEDA...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Öncelikle dün akşam yaptığım saygısızlıktan dolayı tüm Hava Forum ailesinden özür diliyorum.Saçma sapan konuşarak sizi kızdırdığım
    kızdrıdım
    çok pişmanım ama biliyorum ki son pişmanlık fayda etmiyor.
    Sizinle birlikte olmaktan her zaman gurur duydum.Bana yardım ederek bu sıcaklığı kardeşliği gösterdiğiniz için size minettarım.Ellerinizden öperim. Başta Aytaç abi tüm modaretörlerden özür dilerim.


    ENGİN(Bursa) Namıdeğer Eno ...


    ( Konuyu Site İçi Haberlere açıcaktım biliyorum yeri yanlış ama oraya açamadım . Kusura bakmayın :) . Böyle birine neden yardım ediyorsun diyorsanız Engin benim en yakın arkadaşlarımdan biridir . Yaptığı hatanın farkında benden ve sizden defalarca özür diledi bende en yakın arkadaşlarımdan biri olan Engini kıramadım . Açtım konuyu . Sadece iyi gün değil kötü gün dostuyumdur . Uyarı alır mıyım bilmem ama alsamda umrumda değil .. MERİÇ. )

  • Ben Admin ve mod.'lardan Eginin affedilmesi istiyorum iyi bir üyeydi bazen insanın damarına basılıyor hereksin başına gelebilir.Ben Engin'in siteye tekrar dönmesi ve eğer bir daha böyle davranışta bulunursa banlanması gerekir.


    Teşekkürler Saygılar;OĞUZ


  • Ben Admin ve mod.'lardan Eginin affedilmesi istiyorum iyi bir üyeydi bazen insanın damarına basılıyor hereksin başına gelebilir.Ben Engin'in siteye tekrar dönmesi ve eğer bir daha böyle davranışta bulunursa banlanması gerekir.


    Teşekkürler Saygılar;OĞUZ

    Sitemiz son zamanlarda attığımız adımların sonucu kaliteli bir site haline gelmiştir.Böyle hataları kabul etmemektedir.Yasağı kaldırılmayacaktır.

  • Sitemiz son zamanlarda attığımız adımların sonucu kaliteli bir site haline gelmiştir.Böyle hataları kabul etmemektedir.Yasağı kaldırılmayacaktır.

    Benim vazifem değil.Ben sadece iyi bir üyenin banlanmasından dolayı görüşümü söyledim.Site yönetimi bilir saygısızlığımdan dolayı özür diliyorum Mod'lar Admin ve Tahmincilerden ve diğer Üyelerden.


    Saygılar;OĞUZ

  • Benim vazifem değil.Ben sadece iyi bir üyenin banlanmasından dolayı görüşümü söyledim.Site yönetimi bilir saygısızlığımdan dolayı özür diliyorum Mod'lar Admin ve Tahmincilerden ve diğer Üyelerden.


    Saygılar;OĞUZ

    Özür dilenecek bir şey yok.Zaten iyi bir üye olsa o davranışları göstermezdi.Bu arada Enes adlı üye bu küfürlerle bir üyenin siteden ayrılmasına sebep olmuştur.

  • Özür dilenecek bir şey yok.Zaten iyi bir üye olsa o davranışları göstermezdi.Bu arada Enes adlı üye bu küfürlerle bir üyenin siteden ayrılmasına sebep olmuştur.

    Tamam siz haklısınız yapmaması gereken bir davranıştı son pişmanlık fayda etmiyor.


    Saygılar;OĞUZ

  • Arkadaşlar sitemizin kalitesini arttırma çabalarını engellemek isteyenlere bu sitede yer yoktur ve hiç bir zaman olmayacaktır.


    Bir insan ne olduğunu değil, ne olacağını düşünmelidir ve bir şey yapmadan önce o şeyi yaptığı taktirde olacakların sonuçlarını düşünmelidir. Engin arkadaşımızda bu durumu görmediğimizden hakkındaki uzaklaştırma süresiz devam edecektir.


    Moderatör Umut Can Oğuz.