Mağdurun Yanında...

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Öncelikle selamlar. Bu konu bana göre de oldukça gereksiz ama "Sayın Hava Forum Ailesi" konusu kilitlendiği için, oraya yazacağım mesajı bu konuyla belirtmek durumundayım.


    "Yusuffb63" adlı üyenin yarışma konusuna yaptığım yorumdan sonra, bana bir karalama kampanyası ve Yusuf'un da kendine güven oyu toplamak için açmış olduğunu düşündüğüm "Sayın Hava Forum Ailesi" konusunu hakkında fikirlerimi belirteceğim ama bu açıklamdan sonra da adım kadar eminimki arkadaşımız, buraya beni yalanlayan bir mesaj yazacaktır falan filan. Ama durum şudur ki, benim o konuya o mesajı yazma amacımda herhangi bir kötü düşünce yoktu, yalnızca fikrimi belirttim ve bunun hala neden bu kadar kötü karşılandığını anlamış değilim. Sevilmeyen bir üye olsam da hakkımın yenmesine ve bana karşı oluşturulduğunu düşündüğüm bir karalama kampanyasına karşı duracağımı ve bundan vazgeçmeyeceğimi de bu konuyla size sunarım. Ayrıca profilime girip, rep puanı bölümünden bana verilen "-" repin nedenini okumanızı ve ne düşüncenizi yazmanızı dilerim.


    Sağlıcakla kalın, Karcı Konuralp...

  • Karcı Konuralp Arkadaşım Aslında O Mesaj Biz Üyeler Tarafından Kötü Karşılanmadı.
    Sadece O Mesaj Yusuf Tarafından Kötü Karşılandı.
    Yoksa Orada Haklı Olan Sendin ki;
    Zaten @dmin'de Böyle Bir Yarışmanın Yapılmasına İzin Vermedi.

    Arkadaşlar Lütfen Tartışmaya Girmeden Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi Yazın.
    Yoksa Gene Tatsız Şeyler Ortaya Çıkmasın.

    Umut Can Oğuz.

  • 1.)BEN GÜVEN OYU TOPLAMAK İÇİN O KONUYU HATTA UMUTCAN A ÖZEL MESAJDA NE DEDİĞİMİ SORABİLİRSİN 2.)GÜVEN OYU TOPLAMAK KELİMESİ BİLE SAÇMA BUTASI SİYESİ İÇERİLİ BİR SİTE AYRICA O YARIŞMAYI İNS GÖRÜNCEANLARIN KAR YAĞMAMASINDAN DLAYI ARTIK BUNALDIĞINI VE BİRAZ FORUMUN NEŞELENMESİ VE G.DOĞULU ARKADAŞLARIN FORUMDA Bİ ETKİNLİK YAPMASINI İSTEDİM SENLEDE HİÇ TARTIŞMMAYA GİRMEYECEM BENDEN BU KADAR BİLGİLER PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Site de sular bir türlü ısınmıyor ve gereksiz yere tartışma, küfür ve konu kirliliği ortaya çıkıyor. Hava Forum Ailesi olarak herkes bizim için değerlidir ve hiçbir üyeyi kırmak istemeyiz. Ama son zamanlarda olaylar git gide büyüyor ve gereksiz, kötü tartışmalar ortaya çıkıyor. Bu durumda ;
    1-) Tartışmaya katılan ve kötü söz söyleyen her üyeye ceza verilecek.
    2-) Bu durum devam ederse de siteden 1 hafta uzaklaştırma alacaktır.


    Site de şuana kadar tartışmaya gerekçe vermiş ve tartışma yaşanan bütün konular kilitlenecek ve tartışmaya katılan her üye 'uyarı cezası' alacaktır.

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • HER ŞEY KONURALPIN SUÇU EMEGE SAYGISIZ :chair:[hr]
    KONURALP Bİ DAHA BENLE UĞRAŞMA FENA OLUR[hr]
    BEN KOONURALP KADAR YALANCI VE ŞEREFSİZ GÖRMEDİM İSTERSENİZ CEZA VERİN(( BANA ÖZEL MSJDA BANA KONULARIN ÇOK GÜEL DEDYİP ARKASINDAN GİDİP ADMMİNE BU KONUYU KAPATTIR DİYE ŞİKAYET EDİYOORBİLİYORU CEZA ALACAM AMA DOĞRULARBU)

    Einmal editiert, zuletzt von Yusuf63 ()