Şubat I.Sistem / 7-11 Şubat 2012

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Haftaya gelecek olan sistem hem yağış hem de soğuk konusunda gayet kuvvetli. Haftaya soğuklar ve kar yağışları tüm Türkiye'ye yayılacak. İstanbul da kar görecek. Ankara daha şanslı gözüküyor. İlerleyen günlerde bölge bölge rapor verilecektir.


    ankaraya gelirsek bu sefer tereddutsiüz yoğun kar diyorum bugün etkili kar dedim haftaya yoğun kar diyorum


    ANKARA HAZIRLIKLI OL

    EFSANE KAR YAĞIŞLARI YOLDA

  • Daha 5 gün var. İnşallah o sistem de bunun gibi fiyasko olmaz, gücünü yitirmez...


    bu sistemde polatlı umduğunu bulamadı merkez güzel kar aldı yerde 10 cm kar birikti vali erzurumlu olmasa tatil ederdi ama daha belli değil görüşmeler devam ediyor


    ANKARA HAZIRLIKLI OL

    EFSANE KAR YAĞIŞLARI YOLDA


  • Ah, ah... Bundan önce kaç sistem bomba gibi geliyordu da balon gibi söndü, gitti...


    ne dediysek çıktı balon gibi sönen bişey yok bugünde deiğimiz çıktı haftayada çıkacak ilk dalga pazartesi gece 2. dalga çarşamba gece


    ANKARA HAZIRLIKLI OL

    EFSANE KAR YAĞIŞLARI YOLDA

  • Konu başlığının ismini 7-11 Şubat sistemi olarak değiştirdim, çünkü gelecek haftaki konu için ayrı bir başlık açılacaktır.
    Bu konu sayfa sayısı bakımından çok fazla oldu, gelecek sistem zaten hareketli karışıklık olmasın "Şubat II.Sistem" başlıklı yeni konu açılacaktır, yeni konuyu ilk kim açarsa o konu üzerinden genel tartışmalara, yorumlara devam edilecektir. :)

  • Ben anlamadım ya haftaya afet falan geliyor herhalde.:wacko:

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • Hehehe özlem duyulan geliyor diyelim :)


    Hocam yağışlarda çok iyi görünüyor ao ve nao geçen haftaya göre daha iyi durumda. Soğuk zaten kesin yağışta geliyor ohhh bee :detective:

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]


  • Hocam yağışlarda çok iyi görünüyor ao ve nao geçen haftaya göre daha iyi durumda. Soğuk zaten kesin yağışta geliyor ohhh bee :detective:

    Geçen hafta soğuk son derece keskindi ama yağış yetersiz kaldı, bu hafta yağış iyiydi ama soğuk yetersiz kaldı. Şimdi şöyle iki haftayı karıştırıp haftaya getirelim en iyisi... İnşallah bakalım geliyor. :)

  • Geçen hafta soğuk son derece keskindi ama yağış yetersiz kaldı, bu hafta yağış iyiydi ama soğuk yetersiz kaldı. Şimdi şöyle iki haftayı karıştırıp haftaya getirelim en iyisi... İnşallah bakalım geliyor. :)


    Ankara İstanbul'Dan daha çok kar alır söyliyim :)

    [size=small]MODERATOR [/size]
    [size=small]
    [/size]

    [size=small]KARDAN EMRAH[/size]

  • Dün Tahmnleriniz Tuttu İst Avrupa Yaksı Bayrmpaşada Sabah Çok Rahat Yerde 10 Cm Vardı Ama Öğlen Eridi Ve Güneş Açtı İst Suan Kara Elvedamı Etii

  • S.a ben gebzede oturuyorum 7-8 şubat sistemi hiç etkili olmadı ve gece baktığımda biraz beyazlamış sabah baktığımda sanki hiç kar yağmamış gibiydi.ŞİMDİ 18 ŞUBAT DENEN SİSTEMDE MARMARA GENELİ NASIL ETKİLENİR VE ÖZLENEN KAR YAĞIŞI YANİ ÖRTÜ BAKIMINDAN KAÇ CM OLABİLİR...