Sizde durum ne?
Posts by Gray Cities
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Neresi yeşil bunun
-
Denizler soğuk desek Karadeniz daha soğuk, karasal bölgeler yok desek Trakya'da bizden çok farklı değil.
İstanbul bu kuraklığın acısını çıkarır ama durun bakalım..
-
Hocam ben Perşembe'nin bulunduğu burnun( Camburnu galiba adı) etkisinden dolayı kütlelerin o bölgede hapsolduğunu düşünüyorum sizce mantıklı mı
Yer şekilleriyle açıklayabilir miyiz bilmiyorum Terme ova olmasına karşın çok yağışlı bir yer
-
Samsun-Ordu sınırının özelliği nedir bilmem alçak basınç çok güzel konumlanıyor o bölgeye
-
Zamanla kütleler daha büyük ve organize hala gelecek Samsun çevresi ve yarın Ordu için tehlikeli saatler başlıyor.
-
Samsun'da çok yağmur gördüm hatta 2007 benim için bambaşkadır ama böyle bşr görüntüye ilk kez şahit oluyorum
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
İlkadım ve Canik'e vurdu piyango Atakum tarafında ise Kocadağ yamaçları iyi yağış alıyor.
-
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Ladik mayıs ve haziranda kaç mm yağış aldı çok merak ediyorum
-
Bende hiç derbi havası yok. İlk defa böyle oluyor.
Bak ya
-
Başiskele sahil turu mu attın dostum , Ünye Fatsa Ordu sahilinin yerini tutmaz
Yok hocam nikah vardı
-
Sabah bayağı etkili bir yağmura yakalandım zaten Florya ve Güngören istasyonları 3-4 mm yağış kaydetmiş
-
İzmit'e bir yağıyor bir duruyor
-
Bugün yanıyoruz adeta 🔥
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
3-4 Haziran gibi bir kıpırdanma var 15 gündür aksiyon yaşamıyoruz yine yağmurun anlamını unutmaya başladık
-
Temmuz-ağustos gibi Afrika atakları alırsak Karadeniz buna çok tepki gösterecek
-
Şampiyonluktan önce
Bende hiç şampiyonluk hevesi ve havası yok. İlk defa böyle oluyor.
Şampiyonluktan sonra
Kral totemcisin vesselam
-