Mert_35 selam, Karaburun Tuzla koyu konumu için yorum yapar mısınız? Baktığımda öğlen bir hareketlilik var ama sağanak gibi gözükmüyor.
Posts by UmutEnon
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ctesi ne durumda Karaburun Tuzla Plajında kamp planı var, hafif yağmur gösteriyor ama problem yaşatır mı acaba bilgisi olan var mı detaylı?
-
İzmir'e ayın ortasında güzel yağışlar geliyor çok şükür, barajlara bereketli olsun
-
Marmara DEK bantları Soma'nın aşağısına kadar gidiyor, buraya doğru gelirse güzel olacak ama eriyor maalesef.
-
İlerledikçe bozdu, AB cok hızlı yukarı çıkıyor. Kuzeyimize şu güncellemede iyi kar verdi ama değişecek olması üzücü.
-
GFS güzel ilerliyor 288h biraz daha aşağı inip dönüş hareketi yaparsa tadından yenmez
-
Şöyle artık sitede de kar yağsa keşke eski günlerdeki gibi
O zamanları özledik
-
Geldi bile çok hızlı 😱
-
Narlıdereki Shell Cloud 2 dk öncesi
-
2017 benim efsanemdi okulum Karabaglar in biraz yüksek bir yerindeydi otobüsle gitmeye çalışmıştım sabah, erken saatlerde yoğun kar ile birlikte ince bir örtü vardı ancak okuluma yaklaştıkça örtü artıyordu hatta yol kardan kaplanmisti otobüsten 3 durak önce indik yürüye yürüye okula vardık, okula girdiğimde herkes bahçede kartopu oynuyordu çoğu öğretmen de yoktu dersler boş geçmişti tabi bir süre sıkılmıştık 3. dersten sonra arkadaşlar ile bir olup okulun arkasından kaçmıştık hiç unutmam çocuk parki vardi büyük hiç ayak dememiş yerlerinde dizimizi asiyordu kar 20-25 cm vardı herhalde inanılmaz bir sistemdi inşallah bir daha gelir..
Sanki aynı okuldaymışız gibi
İzmir Anadolu muydu?
-
Evet baya güzel bir sabahtı, fotoğraflandırayım istedim.
-
MGM sis uyarısı vermiş yarın İzmir'e
-
İzmir Alsancak'ta hissettim, bu kadar uzakta 5.2 lik bir depremi buradan hissetmek de korkuttu açıkçası. Etkilenen herkese çok geçmiş olsun
-
Yağışlar modellere göre zayıf kaldı, AFAD vb. kurumların uyarıları böyle durumlarda halkça kaale alınamaz oluyor maalesef.
Umarım akşam ve yarın öğlene kadar ECMWF gösterdiği gibi iyi yağış alırız.
-
Akşam 21.25 Sabiha-Adnan menderes uçuşum var, sıkıntı cıkar mı acaba yer seviyesi rüzgarı 20 km fakat inişe geçtiği sıra 750 m de 60 km buluyor
-
Hayırlı akşamlar, 25 Kasım Ctesi İzmir-İstanbul uçuşum var sabah 09.40’ta. Herhangi bir iptal olur mu, 30-40 km rüzgar görüyorum ama farklı bir bilgisi olan?
-
Ctesi İstanbul'a uçuşum var, Salı'ya kadar oradayım, yap bi güzellik yine karayel
Hoşbuldum İstanbul'um
-
Yarın sabah 11 civarı sağanak başlar, öğlen 2-3 gibi pik yapar. Güzel yağış var ve haftasonu yağandan miktar olarak daha fazla yağış düşecek diye düşünüyorum merkez için.
-
Valla ecm nin güney ilçeler için verdigi 90-100 mm ler bundan sonra imkansız soğuk cephe gecisi ile anca 40-50 kg yağış alan yerler olur diye düşünüyorum şans bugün bizden yana değil maalesef kötü yerde kaldık..
Dünkü attığım wrf şuan başarılı ilerliyor. Umarım tahmini tutmaz yağış çok sığ kaldı
-
Az canlanalım güzel yağışlar geliyor