en düşük 8.4
En yüksek 18.8
Posts by Esther
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
@ozganridvan geçen gün sis takibi yapmıştn ya
-
az önce nöbetten çıktım. Diyarbakır yenişehir ofis semtinde ard arda sis nedeni ile 2 kaza oldu. Çok büyük bi kaza değildi ama görüş mesafesi çok az.
Nedense hava sisli olunca @ozganridvan geliyor aklıma -
en düşük :5.6
En yüksek :13.7 -
@ozganridvan çatışardakiler uçuşuyor ve çoookk hafif yağıyr. Yer ekinciler cd
-
kardan kadın ilr kardan koca yapamadık hayaller lapa kar gerçekler toz kar. Buna da şükür en azından ruhumuzu dinlendirdi
-
oldu mu bu kez hemşo
oldu kardeşim de kartopu olmuyor tutmuyor
-
az evvel sanat sokağından taaa istasyon caddesine yürüdük eşimle. Hayvanlar aç bilaç yiyecek arıyordu kedicikler. Lütfen migrosta satılan dostluk mamalarından alıp sağa sola koyalım. 1 tl ile kimse fakir olmaz...
-
Araçların suyu donmuş...
-
@Efsane-Semih bu 27 ocak sistemi için Diyarbakır şanslı denmişti. Zira yağış ve soğuk çakışmafı ve düşen kar taneleri 1 -2 cm.lik örtü yaptı. Şimdi şubat sistemi hakkında yorum yapılıyor. Acaba bu Şubat sisteminde Diyarbakır'ın kısmetine ne düşer. Diyarbakır Yenişehir de ikamet ediyorum bu arada
-
Semih ile görüştüm diyarbakırın yoğun kar alacağını bildirdi inşallah dediği gibi olur
inşaAllah kardeşim. Yağış Allah'ın takdiri. Yorumlayan güzel dileklerini iletene selam olsun
-
murat1986 Diyarbakır bu sistemde iyi kar alır mı tahminine göre
benim anladığım kadarı ile bu kez soğuk sıkıntısı hiç yok. Hatta yağar ise tutar 2007 yılı kışın gibi olur. Ama ben açıkçası örtü olacağını düşünmüyorum. Yağış doğulu gelirse şayet yine batman ve mardin coşacak. Beklentiye girme bence. Yağarda tutarsa ne ala. En azından üzülmeyiz
-
Bu konuda banlanması gereken insanlar varda neyse
napacaksın kardeşim. Sistem tutmadı iklimi eleştiriyoruz diye banlatacakmısın? Kime hakaret ettik. Tahmindir. Tövbe haşa Allah değil burdaki kimse. Herkes öngörüsünü söyler. Kimi efsane der bomba der ateşle der kimi ben gibi beklemeye luzum yok gelmez der. Kimseyi alakadar etmez düşünceler. Hakaret olmadığo sürece herkes dilediğini söyler. Sistemi eleştirmek yada olumsuz konuşmak yada tam tersi efsane demek normal.
-
kütle Falan gelmez bekleme
-
bu kadar çok seviyorsan bitlis'e taşınsana
bitlis değil de uludağa yerleşecem. İstisnasız yağar şansıma kurumaz ise şayet
-
diyarbakır fos ise kızıltepe fos çıkmış şaşırmafım. Zira sistem başı yorumlarda söyledim.
-
ha bu arada 2017 kışı benim için bitmiştir. 2018 kışını beklemeye karar verdim. Bu dakikadan sonra şayet yağarda tatmin ederse ne ala. Herkesten çok sevinirim ama bu dakikadan sonra im kan sız.... rica ediyorum diyarbakır için yorum yapılırken yenişehir diyarbakır muaf tutulsun
-
3 5 cm örtü bizi kesmez en az 15 20 cm lazım daha kış bitmedi Allahın izniyle
sistem için benim dediklerim ile sizin dediklerinizin tam ortası oldu. Kaymağı yiyecek olan biz idik sisteme göre ancak etrafı çevreleyen dağlar ve rakım bizi tarumar etti. Kuru soğuk ve 1 2 cm kar yerine yağmur yağsa daha memnun olurdum açıkçası. Kaymağı elazığ malatya mardin ve ilçeler yerken sonuç hüsran.
Şimdi gelelim şu şubat sistemine.
Yorumum şudur.
Kuru soğuk ve yine 1 2 cm kar yağar. Kaymağı batman mardin siirt şırnak yer. -
inşallah adıyaman midyat kızıltepe diyarbakır viranşehir suruç ve kar bekleyip alamayan tüm yerler sabaha bembeyaz örtü ile uyanırız. Herkese huzurlu geceler.