Kemerburgaz yolunda yoğun mesai başladı. Küreme araçları iş başında.
Kağıthane,Şişli,Beşiktaş bence sırada ![]()
Beykoz/Tokatköy'de kar dökülmeye devam ediyor. Sıramızı beklerken mobese takibindeyim ![]()
Kemerburgaz yolunda yoğun mesai başladı. Küreme araçları iş başında.
Kağıthane,Şişli,Beşiktaş bence sırada ![]()
Beykoz/Tokatköy'de kar dökülmeye devam ediyor. Sıramızı beklerken mobese takibindeyim ![]()
Mobesede harika görüntüler var. Kco Ağaçlı-Odayeri kameralarında. Yağış biraz daha aşağı kaymış şu an sanırım. Kemerburgaz yolu-3 kamerası da gayet güzel ![]()
Beykoz a doğru geliyor yeşil kütle
Gözümüz yollarda gelsin bir an önce ![]()
Beykoz'un kuzey kesiminde kar yaklaşık 20 dakikadır durmadan yağıyor.Böyle devam ederse örtü göreceğiz diye düşünüyorum yavaş yavaş ![]()
ZitatEvim beşköprüde. SAÜ merkez kampüsünün hemen altında. Rakım 180 civarında. Sabah evden çıkarken bileklerime kadar kar vardı. Muhtemelen eve vardığımda müthiş bir manzara ile karşılaşacağım.
Kampüs civarı güzel yağış alıyor hocam.Şanslı yerdesiniz.Yılbaşı sisteminde bile bayağı örtü oluşmuştu.
Sanırım en güçlü kar yağışı adapazarında yağıyor. Kimseden ses çıkmıyor. Şuan Arifiye beldesindeyiz. Adapazarı-Eskişehir yolunda trafik durmak üzere.
Böle giderse 1-2 saate kapanır. Bu arada kar kalınlığı bir karış rahat var artık. Bunun üstüne don olursa ve kar yağmaya devam ederse. 53 cm lil 2004 rekorumuzu kırarız.
Dün Sakaryadaydım.Kaçırdık yağışı.İstanbulda henüz ses seda yok.Geçen yılbaşı sisteminde kampüste mahsur kalmıştım ![]()
Boğaz çevresine gelen kütle biraz avrupaya doğru mu kaydı ? Beykozdan geçti gibi sanki.
Yakın zamanda Beykoz'da da başlayacak diye düşünüyorum.Umutluyum ![]()
Ankara'dan çok güzel resimler geliyor.Darısı başımıza inşallah ![]()
Beykoz için nasıl bir tahminde bulunabilirsiniz arkadaşlar?Forumun birisinde boğaz çevresi pek nasiplenemeyebilir diye bir yorum okudum.Ne kadar doğrudur sizce ?
Beykoz nasıl bir durumla karşılaşır sizce.Stok yapalım mı ![]()
Forumu takip ettikçe daha da heyecanlanıyor insan.Pazartesi günü tek bir finalim kaldı onu bitirip öğleden sonra koşa koşa İstanbul'a gelmeyi planlıyorum.
Öncelikle merhabalar.Aranıza yeni katıldım az önce.Sormak istediğim bir soru var sistemin pazartesi günü başlama durumu var mıdır? Var ise Sakarya-İstanbul arasında yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanması söz konusu olabilir mi,o derece bir yağış bekleniyor mu?
Yılbaşı sisteminde Sakarya'dan Kütahya'ya Eskişehir'e gitmek isteyen arkadaşlar on saat mahsur kaldılar.İnsanın gözü korkuyor haliyle ![]()