Bulancak ta sağlam yağmur var.
Beiträge von pazarsuyu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Memura zam vermemek için enflasyon tabi ki düşme eğiliminde olacak. Alım gücümüz her geçen gün düşüyor sonumuz hayrolsun.
-
İran’da hizla yayiliyor olmasini cesetleri İslam gelenegine gore gomuyor olmalarina bagliyorum. Cesetlerden bulastigi daha en basinda ortaya ciktigindan Çin cesetlere dokunmayin demisti daha salginin ilk haftalarinda. Bizim dini adetlere gore yapilan cenaze torenleri (cesedin yikanmasi vb) ve orda burda gomulmeyi bekleyen cesetler muhtemelen salgini daha da hizlandiriyor. Zaten hemen oyle haydi oluleri yakmaya baslayalim de diyemezler, krematoryum falan yoktur ulkede.
Kardeş direkt ekşi sözlükten arak yapmasaydın ya da kaynak gösterseydin keşke.
-
Ohoo bu akşam güneydoğu coşmuş. Karadeniz olarak biz hasreti sona erdirmiştik ne mutlu ki Allah sizin de yüzünüzü güldürdü. Tadını çıkarın dostlar. Bol karlı günleriniz olsun inşallah.
-
En düşük -0.4
En yüksek 6.2
-
Özellikle süre açısından unutulmayacaklsr arasına girdi. Güle güle.
-
pazarsuyu yollar bomboş bisen varsın galiba😀😀
Aynen abi bekçileri bile yok:) şimdi çıkmayacağım da ne zaman çıkacağım.
-
Bulancak anlık.
-
Giresun güneyli rüzgarla kar alıyor saatlerdir bana da çok ilginç geldi
-
33 yaşında adamım hanımla çocuk uyudu sevindim hemen dışarı koştum:) şükürler olsun Rabbime. 50 cm i geçeriz gibi.
-
Telefonunun adımsayarı iki günde 49.000 adım gösteriyor kaç km yürüyüş yapar bu%) bacaklarım tutmuyor artık:)
-
Allaha şükür üç yılın sonunda ilaç gibi geldi. Allah batıya da nasip etsin.
-
Allaha şükür fena değildi ama beklentimiz altında kaldı benim için. Güneyli rüzgara en içten duygularımı iletiyorum.
-
Giresun merkezle bulancak güneyli rüzgar nedeniyle istediğini alamadı maalesef. Beklenen örtü oluşmadı.
-
Beşikdüzü anlık
-
Dikkat ettim kar başladığından beri Beşikdüzü hep güneşi yönden aldı rüzgarı ama dekler en çok orayı vurdu. Sebebi ne olabilir merak ettim.
-
Marmara bölgesi
Tekirdağ
-
Giresun meydan. İki saat önce
-
Birkaç saat önce Beşikdüzü. Fotoyu kaynanam attı 45 50 cm var diyor.
