Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
Merhaba, forumdaki üyelikler ile ilgili detaylı bilgiyi nereden bulabilirim? Pek çok farklı üyelik tipi var ancak hangisi ne işe yarıyor, avantajları nelerdir vb bir bilgi bulamadım. Ayrıca HF puan nasıl kazanılıyor, genel forum kuralları nelerdir vs genel bir bilgilendirme sayfası da gözüme çarpmadı. Örneğin bazı konu başlıklarına cevap yazabiliyorum ama bazılarına yazamıyorum, sanırım bu üyelik seviyesiyle alakalı ancak ne konu başlığında ne de başka herhangi bir yerde bunu belirten bir ifade yok.
Bununla ilgili açıklama yapabilecek biri yok mu yoksa kimse ne işe yaradığını bilmiyor mu?
-
Sistemin ilk netleştiği zamanlarda çok ciddi miktarda kar örtüsü alacaktık tüm batı karadeniz olarak ama sistem yaklaştıkça her güncellemede zayıfladık neyse ki son 1-2 güncellemede biraz toparlama var. Eğer ilk başlardaki gibi çok güçlü yağış alsaydık 40-80cm örtü bile oluşabilirdi
-
Düzcede yağış ağırlıklı olarak öğleden sonra başlar diye tahmin ediliyordu herhalde önlem olarak ara verildi.
Kastamonu merkez de ne zaman başlar acaba
Kastamonu için de yarın öğleden sonra başlar büyük ihtimalle modeller öyle gösteriyor.
-
Düzce 264 rakımda da çok güzel yağıyor ve tutmaya başlamış beklemiyordum şaşırdım
Ben de beklemiyordum zaten boşuna beklememezlik yapmıyormuşuz burada tamamen durdu yağış
Çatılarda ve araçların üzerinde hafif örtü bıraktı
-
Düzce 200m rakımda güzel kar yağısı başladı araçların üzerinde ve çatılarda hafif örtü var
-
Merhaba, forumdaki üyelikler ile ilgili detaylı bilgiyi nereden bulabilirim? Pek çok farklı üyelik tipi var ancak hangisi ne işe yarıyor, avantajları nelerdir vb bir bilgi bulamadım. Ayrıca HF puan nasıl kazanılıyor, genel forum kuralları nelerdir vs genel bir bilgilendirme sayfası da gözüme çarpmadı. Örneğin bazı konu başlıklarına cevap yazabiliyorum ama bazılarına yazamıyorum, sanırım bu üyelik seviyesiyle alakalı ancak ne konu başlığında ne de başka herhangi bir yerde bunu belirten bir ifade yok.
-
Batı karadeniz için her güncelleme daha kötü oluyor yağış açısından
-
Düzce için 1-2 gün önce efsane olacak sistem kuşa döndü gibi. Yazık.
Evet merkeze bile çok ciddi miktarda kar örtüsü öngörülüyordu ama şimdi ne olacağı belli değil
-
Düzce üniversite bölgesi 09:23 ile 09:37 fotoğraflar, yağış güzel devam ediyor