Batıkent Turgut Özalda çok güzel yağıyor 10-15 dkdır arkası yok gibi ama en azından gözümüz doyuyor işin ilginç yani kütle üzerimize geldikçe eridi ilk hali gibi gelse daha da güzel olurdu
Posts by GreenLife1963
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
kütle tam üzerimize geldi bakalım ne olcak
-
Batıkent Turgut Özal çok güzel kar yağıyor
-
Batıkent’ten bağluma gittim araçla 1 derece oynadı arada.
-
Arkadaşlar bu akşam 10 gibi araçla gezintiye çıkacağım fazla kar görmek için bağlum tarafları mı yoksa dikmenin yüksekleri mi daha avantajlı
-
hocam zirvedeki ölcüm gözetleme kulesinde 2 tane köpek var bağlı degil
beni cok korkutmuşlardı
Hocam allahtan tellere kilit takmışlar bende bir ürkmedim değil maşallahları var 😀
-
-
Şu an kazandayım Kızılcahamam’a doğru gidiyorum yolda fena yağış var hava 8 derece bir aksilik olmaz ise ışık dağı zirve yapacağım
Şu an ışık dağı zirvedeyim lapa lapa kar yağıyor
-
Şu an kazandayım Kızılcahamam’a doğru gidiyorum yolda fena yağış var hava 8 derece bir aksilik olmaz ise ışık dağı zirve yapacağım
-
Arkadaşlar en çok kar nerede var gelen fotoğraflara göre? Eryaman 5’de 10-15cm civari birikim var şuan😎
Çakırlar rahatlıkla 20cm üzeri olduğunu söyleyebilirim.
-
Batıkentte 3 senedir yaşıyorum ilk kez bu kadar çok kar yağışına tanık oldum abartısız 25cm civarı örtü var diye tahmin ediyorum arabama atladım 8 de dolaşmaya çıktım istanbul yoluna ordan havalimanı yoluna sonra merkeze sonra Sincan tarafına gerçekten büyüleci bir güzellikti en son Sincan’a doğru giderken araba kışlıklara rağmen kaymaya başlayınca geri döndüm 😀
-
İstanvuk yolundan merkeze geldim ordanda Eskişehir yoluna geçiyorum şehrin batısı inanılmaz kar alıyor
-
Çakırlardan istanbul yoluna çıktım yol bembeyaz
-
Çakırlarda çok güzel yağıyor maşallah az sonra arabayla tura çıkacağım
-
Göksu’nun o taraftayım ince ince kar başladı
-
Gece arabayla turlamaya çıkayım bari Batıkent’ten nereye gideyim arkadaşlar gerçi hangi yöne gitsem daha fazla kar görürüm heralde 😀
-
Zaten fazla bir beklentim yoktu genelde başlangıç yıllardır görmediğimiz kar geliyor gelişme bu senenin en iyi karı olmaya aday sonuç merkezde 2-3cm yüksekler 3-5cm gerçi bu sefer yağmaya da bilir ne diyelim buna da şükür :d
-
Batıkent’te lapa lapa seyirlik harika kar var
-
-