Abi görüntülere bakıyorum.
Adana ve diyarbakır da ki bşnalar niye bu kadar yüksek. ?
Abi adanada malesef özellikle çukurova ilçesinde ve seyhanın önemli bir bölümünde binalar çok yüksek katlı
Abi görüntülere bakıyorum.
Adana ve diyarbakır da ki bşnalar niye bu kadar yüksek. ?
Abi adanada malesef özellikle çukurova ilçesinde ve seyhanın önemli bir bölümünde binalar çok yüksek katlı
Samet hocam adanadasınız bildiğim kadarıyla, nasılsınız iyi misiniz?
Içişleri bakanı yeni açıklama yaptı. 6 nın üzerinde 26 deprem olmuş.
PergamoN hocam bu nasıl bir şeydir?
Yardım eyle yüce rabbim.
Şanlıurfa valisi 10 olarak güncelledi vefat sayısını malesef.
Habertürkteki görüntülerde gördüm şimdi yolların durumu çok kötü kırılmış ve üst üste binmiş kaplama.
İçişleri bakanı kısa açıklama yaptı. 7.4 ten ayrı olarak 6 nın üzerinde 6 deprem olmuş.
Urfa bb başkanı şimdi açıklama yapıyor urfa merkezde 16 bina yıkılmış, 5 vatandaş hayatını kaybetmiş malesef.
canlı yayında Malatyadan yıkım haberleri yapılıyor 10 katlı binalar çökmüş ,Malatya deprem episantrına 150km uzakda bilanço çok ağır gibi duruyor.
Hocam urfa, malatya, antep, osmaniye, adanadan yıkım haberleri geliyor. Deprem çok şiddetli belli , ceyhanda da deprem olduğu bilgisi doğru mu?
Bir de sürekli farklı yerlerden 5 civarlarında artçı denebilecek derem bilgileri geliyor, nasıl bir deprem ki alakasız yerlerdeki faylarda deprem üretiyor?
Allah'ım korusun, geçmiş olsun ülkeme ![]()
Sağol hocam darısı başınıza
Biz bu sistemi boş geçtik izliyoruz ![]()
Gözünaydın ![]()
Afyonda bakalım kar ne kadar devam edecek ![]()
Keske hocam ama kaderimiz bu sistemde merkezde kalmakmış
Sultandağına gidebilirsen daha iyi ![]()
Denizli en şanslı şehir. Afyon-Kütahya-Uşağa şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar. Bol bol kuru soğuk yemeye hazır olun.
Kuru soğuğun kralını yeriz, bünye alışık geçmiş senelerden ![]()
mgm ısrarla saatlik ve günlük güncellemelerinde afyon da yoğun kar olur diyor.Gfs ve farklı modeller bunu desteklemiyor.
Bakmadım ama daha güncellememiş olabilir, dünkü verilerdir.
Mustafaatikk hocam model konusuna yazmışsın orayı meşgul etmek istemedim. Bu sezon bizim tek atımlık kurşunumuz vardı onuda kullandık ve boşa çıktı tahmin ediyorum. Sadece izmir, aydın, manisa değil ankaraya kadar olan hatta yağış görünmüyor malesef. Dağlarda bomboş kaldı bu sene ince bir örtü var.
Ama kuru soğuk daha çekeriz bu saatten sonra gelen sistemler genelde karadenizli merkezli dek sistemleri oluyor, ama bu sistemden maksimum verim sağlayamamak çok kötü oldu.
Denizliye hayırlı olsun sistem. Şu mezosiklon mudur nedir 2 yıldır o çıktı birde başımıza alt üst ediyor her şeyi. Ama sisteme 24 saat kala olacak iş değil şu olay. Meteorolojinin ve afadın uyarıları bizim bölge için boşa çıktı.
Ben de hocam. Kışı kaparım artık ben. Oraj sezonuna bakarız artık.
Zaten bu sistemden sonra kapanacak gibi yeniden aralık, ocak döngüsüne giriyoruz gibi. Ural ybnin duvar olma ihtimali var sistemlere.
Geçen sene 50 cm den son 72 de 5 cm ye düşmüştük burada son 24 te değişmez inşallah. Mgm uyarıları sıraladı bugün.
Soğuk bize her zaman garanti zaten kaçarı yok.
Afyona turuncu uyarı verdi beklediği yağış miktarı 10-20 cm. Önceki yıllarda sarı verirdi bu miktara.