Vehbi acil şifalar diliyorum
Posts by 4 Şubat
-
-
Hazır pişmiş oyuncularla şampiyonluk kovalamak en kolayı tabiki. Bu lig için 3-5 milyonluk transferler bile fazla. Adamları geri gönderince aldıkları milyonlar yüzbinlere düşüyor. Ligden ziyade gideceklerin hangi rakamlarla gideceğini merak ediyorum...
-
Geçmiş olsun manasbalasy kardeşim acil şifalar diliyorum
-
Futbol konuşun Twitter lağımını sokmayın şu konuya. Meraklısı olan dönsün dursun o lağımda ama burada değil. Futbolu bilmeyince ne üzerine paylaşım yapacağımızı bilmiyoruz. Bu abukluklar devam edilecekse lig başlamadan konu kapansın...
-
En düşük 22.7
En yüksek 31.8
-
23-32 ye sabit bir istasyon. Buranın neyini tahmin edeceğiz. Vintersaga kıyak geçmiş yine puansız lara. Şansı olan tam isabet getirir. Bonuslar bozulmaz zaten. Çok keyifli bir istasyon değil bana göre
-
Ustadlar. Izmir icin yorumunuz nedir. Subat 2022den beri neredeyse tek damla yağmur dusmedi. Kuruduk resmen. Bu devran ne zaman doner sizce...şöyle bol lodoslu bol gok gurultulu yagmurlu havalari o kadar cok ozledim ki
Eylül ortasından önce hiç havaya girmeyin derim. Lokal yağışlar olsa da sizi tatmin etmez...
-
Mjo zaten 6 ya geçtimi arkanıza yaslanın
-
Ağustosu bekleyelim dedik 15 inden sonra ortam hareketlenecek...
-
Trabzonsporu süper kupadan dolayı tebrik ederim.
-
Pazar keyfimiz engellenemez
External Content youtube.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy. -
366 puan farkı 186 ya düşürebildim anca Vintersaga kardeşimegüvenim tam. Yoksa zor kapatırım bu farkı...
-
Ege Denizli hatta mümkünse pamukkale
çok sıkıntı büyük olur çıkarsa...
-
Konu görülen lüzum üzerine tekrar açılmıştır.
Yerinde ve güzel olan bu kararı lig başladıktan sonra inşallah özellikle Twitter bataklığını buraya taşıyarak konuyu suistimal etmeyiz. Fikirlerin karşılıklı kırıcı hale getirmeden konuşabileceği bir ortam oluşmasında tecrübeli arkadaşlarında yardımcı olmasını isterim... Keyifli ve eğlenceli sohbetlerin dönmesi dileğiyle hayırlı olsun...
-
34.2 ciler geçmiş olsun
-
2 yıldır süren maceranın sonunda bizde yakalandık covide, burun tıkantısı ve koku kaybı mevcut şuan da önerileriniz nedir dostlar ?
Acil şifalar dilerim
-
ANLIK DURUM (30 Temmuz - 06.00)
21,1
AçıkNeyse yırttım
-
ANLIK DURUM (30 Temmuz - 05.54)
21,2
Açık0.1 le bonus kaçar mı
-
Umutlar yeniden yeşerdi
-