Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • eline sağlık kerem gayet bilgi dolu ve güzel bir inceleme yapmışsın tebrik ederim seni.

  • Kerem açıklayıcı anlatımın için teşekkürler yalnız bu ısınma yada darbe her ne dersek adına illaki bizim sistem alacağımız anlamına gelmez ama döngüyü kırmak adına çok şeyleri değiştirebilir

    Döngünün kırılma ihtimalinin olduğunu göstermek amacıyla yazdım. Yoksa emin ol öyle olmayacağını en iyi bilenlerdenim abi :hfyeni (18):Isınmanın konumu, şekli ve oluşumunu istatiksel veriye döktüğümüzde ortalamada daha soğuk ve yağışlı tarafta kalıyoruz ülke geneli olarak. Stratosferin alacağı darbeye bağlı olarak ve basınç dizilimine göre ne güçtü nasıl sistem alacağız zamanla görürüz. Şu anlık SSW olup olmama ihtimalini gözetiyoruz. Çünkü döngünün değişmesi için SSW'ye ihtiyacımız var.

  • Döngünün kırılma ihtimalinin olduğunu göstermek amacıyla yazdım. Yoksa emin ol öyle olmayacağını en iyi bilenlerdenim abi :hfyeni (18):Isınmanın konumu, şekli ve oluşumunu istatiksel veriye döktüğümüzde ortalamada daha soğuk ve yağışlı tarafta kalıyoruz ülke geneli olarak. Stratosferin alacağı darbeye bağlı olarak ve basınç dizilimine göre ne güçtü nasıl sistem alacağız zamanla görürüz. Şu anlık SSW olup olmama ihtimalini gözetiyoruz. Çünkü döngünün değişmesi için SSW'ye ihtiyacımız var.

    Ssw iyidir iyi.Sibirya bu kadar aktifken çok daha iyidir