istanbul icin son dakika

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu sistem karadenizin, doğu karadenizin ve marmanın doğusunun sistemi istanbula uğradı gitti.Asıl sistem şubatta onu takip edelim.

  • Doğuya gittikçe kar kalınlığının artacağını söylemiştim.Bu sistem Balkanların değil Kırımın sistemiydi.Zaten İstanbulda kar beklenmiyordu.Aslında sistemden 2 önce güzel bir batılama vardı.Ama tekrar doğuladı.Artık şubat ayını bekleyeeğiz.

  • Mini 1985 degil mini minnacik 1985 falan oldu bu sistemcik

    Tuna nehri 1985'ten sonra ilk kez dondu, ortalaması çok soguk bir kış oluyor ve dahası da görünmekte. @Efsane-Semih 'in olumlu yorumlarını sistem veya sistemler yada cm odaklı düşünmeyin. Karadeniz oldukça soguk zaten o yüzden iyi dek oluşmadı, 6 ocak'ın tekrarı demek Tuna'dan kopacak buzlar demek... Ben hocanın bu seneden umudunu bu şekilde yorumluyorum kendisi ne kadar açık etmese de. Ne model ne kar haritası bakmıyorum 6 ocaktan beri, sadece soğuk paternin sürekliliğini takip ediyorum. 1 metreyi geçkin kardan sonra Sarıyer'den Beykoz'a yürüyerek geçmek tatmin eder bizleri...

  • Evet kopacağız demiyorum ama Bence Sistem Henüz İstanbul geneli için bitmedi meraklılara duyurulur. Aralıklı olarak Pazar gününe kadar yağış alacağız. İstanbul son dakika golü atmayı çok sever. Açıkçası Aralık sisteminin son nefesini verirken Cumartesi karın devam edebileceğini kesinlikle hayal bile etmiyordum :)


    Semih Bey'e Ne Kadar Teşekkür Etsek Yorumları İçin Azdır. 1980'lerden beri hava olaylarını yakından takip eden biri olarak takipçisiyim.

  • @snowface Bahsettiğim şey gerçekçilikle alakalı değil.


    Şu forumda toplasan birkaç mesaj yazmışsındır. Yine bu tarz bazı kişiler nedense böyle durumlarda daha çok belirip aksi yönde yorum yapmak için yazıyor, sivriliyor.
    Başka hiçbir şey yok. Sadece bu!


    Fırsatçılık gibi geliyor bu. Yanıldılar diye göbek atacak bazıları neredeyse. Öyle bir imaj çiziyorlar.