Dondurucu Soğuklar ve Yoğun Kar Yağışı Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • [w]O kadar saçma sapan trol mesajı sildim ki sağolsun mesajlara o kadar kişi cevap vermiş ama bir kişi bile bu mesajı rapor edeyim dememiş.Adam daha dün üye olmuş dün gelmiş bana ahkam kesiyor trol efendi.Başka yerlerden yönlendirildiği o kadar çok belli ki.Ne desem boş.Gelmiş burada semih hocaya sallıyor.Hiç kimse mükemmel değil olamaz da.Bu akşam bir moral bozukluğu oldu ama bir şeyin kaybolduğu yok.Sizlerden ricam bu tür mesajları rapor edelim arkadaşlar lütfen çünkü her mesaja yetişemiyoruz doğal olarak.Dışardan siteyi yazmadan takip eden üyelerimiz var onlar için hiç iyi görüntü oluşmuyor ne yazık ki.Trollerden sıkıldığım için üye alımı durduruldu.Zaten gayet doygun bir rakama ulaştık.Şimdilik böyle kalsın.[/w]



    Troll mesajlari sildim demissinizde
    Arkadas durumu sordu bende son ecmwf ciktisina gore cevap verdim bu sistemden sonraki 2. Sistemi atmis neredeyse diye
    O mesaji da silmissiniz
    Herhangi bir yanlislik mi vardi mesajda ?
    Dogrular soylenmiyor mu kotu olunca durum ?

  • Bu siteyi takip etmekten büyük zevk alıyorum. Emek verenlere de teşekkür ederim. Gelelim buradaki başarıyı çekemeyenlere. Birkere Semih bey bence ne üzgündür ne şaşkın, kendisi sistemin her zaman kayma yapabileceğini söylemiştir. Bu da ayrı bir derstir alana.

  • Troll mesajlari sildim demissinizde
    Arkadas durumu sordu bende son ecmwf ciktisina gore cevap verdim bu sistemden sonraki 2. Sistemi atmis neredeyse diye
    O mesaji da silmissiniz
    Herhangi bir yanlislik mi vardi mesajda ?
    Dogrular soylenmiyor mu kotu olunca durum ?


    Başka sitenin mesajını paylaşmak yasak dedim bu ilk hata.İkinci hata tamamı büyük harflerden oluşan mesaj paylaşmak.Sizin deyiminize göre doğrularınızı söylediğiniz mesaj komple hasarlı.Üçüncü hatada o yazdıklarımı okumayıp buraya cevap yazmak için yazmak.


  • Gece modi daha iyi aksama gore.


    Bana yapilan elestriler icinde saygi duyuyorumm.atış serbest


    Hocam takma kafana biz bir sistemlik takip etmiyoruz seni gelsede gelmesede canın sağolsun bizim için değerlisin....Daha çok sistemler gelecek kacacak ancak forum dostluğumuz baki kalacak..


    LG-H735 cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi

    Einmal editiert, zuletzt von AŞİ-KAR ()

  • arkadaişlar çok değil yarım saat önce dedim :modellerin genel huyudur önce güzel görünür sonra bozar hem de fena bozar sonra ilk gösterdiğinin 2 misli daha kuvvetli bazen aynı düzeyde çıktı sunar yavaş yavaş dediğim çıktılara doğru gidiyoruz sinüs eğrisi çiziyor yani bir nevi ...:)

  • Doğu marmara 1 günlük yoğun kar pazartesi alacaktır. Sali günü ise orta kuvvette daha sonrasinda hafifleyecek. 2-3 gunluk molanin ardindan sibirya-kirim uzerinden yeni bir sistem gelmesi bekleniyor.

  • bu foruma geçen sene önce misafir olarak takibe başladım Efsane Semih abimizi takip ettim ve sonra foruma üye oldum forumdaki diğer yazar arkadaşlarada saygım var Ahmet Ustaoglu Kasva abimizde vardı ama bu aralar yazmıyor uzun zamandır cografyacı hocamız var root güzel tahminlere başladı wildleo var lcould var şunu belirteyimki Efsane Semih abi bu alanda uzman şu forumdaki çoğu kişi o var diye üye olmuştur bu doruma HavaForumu seviyoruz sözlerimi yanlış anlamayın anlatmak istediğim
    HavaForum'un farkı Efsane Semih'i bünyesinde bulundurması ;)
    selam ve saygı ile