Kuvvetli Soğuklar ve Yoğun Kar Yagışları Geliyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • forumdaki anlayış bu oasis , defolun gidin bile denilebiliyor ne yazık ki . tahmin tutmayınca nedememiz gerekiyor tabiki semihin tahminleri oldukça tutarlı genel olarak buna itiraz eden yok ama tutmayıncada insanler eleştirmekte haklı değilmi ?


  • Sanki bir semih üstat yanıldı sitenin çoğu yanıldı zaten belki örtü şimdiden olacak bekliyoduk ama olmadı yılbaşı sistemindede yer sıcaklıkları düşmedi diye olmamıştı ama efsane semih onu nasıl bilsin modeller öyle göstermiyodu


    30Aralık sisteminde 25-30cm kar olmassa tahmini bırakırım gibi bir iddia da bulunmamıştı bu sefer fazla iddialı konuştu Semih abi benim hâlâ inancım var bu sistemde 30cm olacağına dair ama hadi bakalım.

  • arkadaslar mgm trakyaya cuma ctesi kar vermıs sıstem yon falanmı degiştirdi baska bir sistemmi bu bilen arkdasla rbır yorumlarsa ıyı olur:)

  • [w]Eleştiriye laf yok konuyu saptırmanında lüzumu yok.Dediğim gibi eleştiri boyutunu aşıp o iş hakaret boyutuna ulaşıyorsa orada ben araya girerim.Üstüne alınan alınır.Sistem mi bitti istanbul da sıcaklık 10 dereceye mi çıktı?Nedir bu sabırsızlık?[/w]

  • Bana dün akşam ve bu sabah milleti trollüyorsun diyen arkadaşlar vardı. sizin beklentilerinizi düşürdüm çünkü bugün akşam ve gece kar yağışı yok. Sabaha doğru orta şiddette bir yağış söz konusu. Yarın da orta şiddette devam edecek. Max. 10cm lik örtü yapabilir. O da 03:00 / 06:00 arası soğuk hava akımının boğazdan girişi sayesinde olur. Bakın sabah gönderdiğim mesajlara. 8:30 da yazarken bana gülüyodunuz. Dün akşam 10 da mesaj attım evden gececiler beklemeyin diye alay ettiniz. Ben uydu görüntülerine ve modellere baktığımda bunu net olarak görüyorum da siz benim göremediğim neyi gördünüz ?

  • Sarıyer - uskumruköy'de bir saat boyunca ilk defa yoğun kar yağdı. Hava 0 derecelerde süratle - değerlere doğru gidiyor.. Rüzgar artık fırtına seviyesine çıkmaya başladı saat 15.30 !.. bence asıl kar hem sikloknik + dek yağışlar bundan sonra başlyacak gibi..

    Einmal editiert, zuletzt von Murat ()

  • afad ist da fazla yağış olmuycak demiş soğuk ve don uyarısı yapmış bilginize...çarşamba gecesi avrupa yakasında kesilceğini perşembe sabahıda anadolu yakasında kesilceğini idda etmiş..ince bir örtüden bahsedilmiş genel olarak..

    Einmal editiert, zuletzt von kerimcem ()


  • Sıcaklık ilk avrupa yakasında düşeceği için örtüde ilk orda olacak ama yağışlarda yine anadolu yakası daha şanslı avrupa yakasında örtü olan yerler nere söyleyin bi tahmin yapcam


    Şu an Avrupada örtü olan yer yokki :)

    Kar, bir çift eldiven yada içimizdeki çocuğu keşfetmek,
    ya da sevgiyle bakan bir çift gözdür.