Genel Tartışma & Yorum Sayfası - 1 (Kilitli)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Yalan haber aksine normallerin üzerinde geçicek şahsen 6Ocak sistemi beni kara doyurmadı eğer Şubat,Mart ve Nisan ayları normallerin üzerinde geçerse ben piskoloğa gidicem umarım tutmaz.:(
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27976432

  • Neredeyse bütün gazetelerde çıktı bu haber bakalım gerçekleşecek mi önceden verdiklerine göre bence bir şeyler olacak gökhan abur'da aynısını söylemişti,bünyamin'de ay sonuna doğru sistem gelicek demişti.


  • Neredeyse bütün gazetelerde çıktı bu haber bakalım gerçekleşecek mi önceden verdiklerine göre bence bir şeyler olacak gökhan abur'da aynısını söylemişti,bünyamin'de ay sonuna doğru sistem gelicek demişti.


    Aysonuna doğru soğuk,kar olur ama 20yılın en sert kışı olmaz.Şubat başı ve sonrası için durum pek iyi görünmüyor tabi meteoroloji Ocak tahminindeki gibi döneklik yapmazsa


  • Aysonuna doğru soğuk,kar olur ama 20yılın en sert kışı olmaz.Şubat başı ve sonrası için durum pek iyi görünmüyor tabi meteoroloji Ocak tahminindeki gibi döneklik yapmazsa


    Peki bu adamlar neden bu kadar emin konuşuyor anlamış değilim.
    Geçen sene ingiliz metoroloji mühendisleri dünya'da ufak soğuma gerçekleşecek diyordu geçenki yıllarda sanki bu tezleri gerçeleşecek gibi görünüyor çok soğuk bir ocak geçirdik.


  • Peki bu adamlar neden bu kadar emin konuşuyor anlamış değilim.
    Geçen sene ingiliz metoroloji mühendisleri dünya'da ufak soğuma gerçekleşecek diyordu geçenki yıllarda sanki bu tezleri gerçeleşecek gibi görünüyor çok soğuk bir ocak geçirdik.


    Ocağın yarısındayız daha ;)

  • İstanbul da bu zamanın normali gündüz 9 gece 3-4C ymiş.Bu da İstanbul un ne kadar ılıman bir şehir olduğunun göstergesi.Buna rağmen 2004kışının mevsim normallerinde bir kış olması şaşırtıcı.Tabi 2004kışının lodos arkası soğukların yaşandığı bir kış olduğunu unutmayalım.Zira o yıl Şubat sonunda 20C yi görmüştük.(2004 ü küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın.)

  • beğenmeyen okumasın adamın yorumlarını, zorla mı okutuyorlar? beğenmiyosanız yanlış buluyosanız geçin gidin. sayfalarca alıntı yapıp çocuk gibi ağlayarak siz galeyana getiriyosunuz ortalığı. herkes sizin istediğiniz gibi mi yorum atacak, paşa sanmışlar kendilerini.


  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27976432.asp
    Bu haberi okuyun 20 yılın en soğuk kışı ile ilgili yeni haber geldi.


    Buradaki ilginç nokta şu ! ;Önümüzdeki 2 ay için son 20 yılın en sert kışı iddiasından bulunan kişi Meteoroloi Odası 2. Başkanı Ahmet Köse , bu açıklamadan bir kaç saat sonra bunun aksini iddia edip birde tam tersi daha ılık geçecek gibi vsr..şeyler söyeyen Mgm müdürü Ahmet Uçar !!! Ve açıklamasında Aynı Ahmet Uçar , bu kişinin (Ahmet Köse) keni görevi dışından neden böyle açıklmalar yaptığını herhalde bu durumla hobi olarak ilgileniyor gibi söylemler belirtmiş :) Ben burada devlet kanadında bir kaos kokusu alıyorum. Eğer iki Ahmet'de bu açıklamaları yapmış ise burada ki herkesin merak ettiği soru şu olmalı, HANGİ AHMET DOĞRU SÖYLÜYOR ?!!.. Karar siz HF Üyelerinin. :D

  • Buradaki ilginç nokta şu ! ;Önümüzdeki 2 ay için son 20 yılın en sert kışı iddiasından bulunan kişi Meteoroloi Odası 2. Başkanı Ahmet Köse , bu açıklamadan bir kaç saat sonra bunun aksini iddia edip birde tam tersi daha ılık geçecek gibi vsr..şeyler söyeyen Mgm müdürü Ahmet Uçar !!! Ve açıklamasında Aynı Ahmet Uçar , bu kişinin (Ahmet Köse) keni görevi dışından neden böyle açıklmalar yaptığını herhalde bu durumla hobi olarak ilgileniyor gibi söylemler belirtmiş :) Ben burada devlet kanadında bir kaos kokusu alıyorum. Eğer iki Ahmet'de bu açıklamaları yapmış ise burada ki herkesin merak ettiği soru şu olmalı, HANGİ AHMET DOĞRU SÖYLÜYOR ?!!.. Karar siz HF Üyelerinin. :D


    off bu ahmet köse dönek mi oldu boşverin biz üstadlarımız ve modellere bakrak önümüze bakalım

  • Atmosferle bi alakasi yok ama genel tartisma oldugu icin buraya yaziyorum.


    Arkadaslar 700-1200 lira arasi butcem var telefon alicam anlayan arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim


    - aklimdaki telefonlar : Asus Zenfone 5 , casper via v8 , discovery 2 , galaxy s4 , lg g2


    Secenek fazla kafam karisik yardim olursaniz sevinirim :)

  • Gegeor kardesim 1200 lira ile lg g3 16gb sifir delta garantili cok rahat, lg g3 32gb ki bunu tavsiye ederim sahibindende 1350 liralara 0 delta garantili cok rahat bulursun ben aldim cok memnunum ayrica teknik olarak suan en hizli ve guncel iki telefon var biri note 4 digeride lg g3 32 gb olan versiyon. iyiaksamlar..


  • Şu lanet olası İstanbul'a bir kar yağsın aksi takdirde gökdelenleri havaya uçurucam zaten Amerika'ya da gidemiyorum,kar göremeyeceğim.


    Asıl lanet olası istanbul değil sensin. Bu güzel şehre öyle dedin ya yuh sana. Çok begendigin amerika ya gidebilirsin. Seni burda tutan yok.

    Alemde şer, Oğuz'da er tükenmez !