Güneydoğu Anadolu Genel Tahminler ve Raporlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Lanet olsun hep böyle oluyor. :realmad: :realmad:


    model yağış açısından gayet iyi ustam aşırı yağış var o yağış kuzeyden güneye geçiyor güneydoğunun üzerinden suriyeye kayacak o modeldeki gibi bir yağış olursa süper olur bence

  • BEN NE YAPİM İNTİHARMI EDİİM DMİYE BAK YAWWW :( :realmad: :realmad: [hr]
    SOĞUK BULUTLARIN ETKİSİNİ HİSSETMEYE BAŞLADIK DİYARBAIR 7 DERECEDEN 3 DERECCEY DÜŞTÜ AMA Ş.URFADA HAVA AÇIK

    Einmal editiert, zuletzt von Yusuf63 ()

  • Son Değerlendirmelere Göre:

    Gaziantep:Saat 10'dan Sonra İlin Kuzeybatısı Yağış Almaya Başlayacak.Yağış Gece Yarısı İl Geneline Yayılacak.
    Yağışlar İlk Başladığı Saatlerde İlin Güney ve Güneybatısında Yağmur ve Kky Şeklinde Olabilir.Merkez İse İlk Saatlerde Muhtemel Kky Ardından Kar Alacak.Yağışlar Yarın Sabah 6:00-7:00 Arası Etkisini Azaltacak ve Kaybedecek.Bu Arada Yağış Dilimi İçinde Oluşabilecek Muhtemel Kuvvetli Rüzgar Nedeniyle Yağış Hafif Olsa Bile Tipi Şekline Dönebilir.

    Şanlıurfa:Bir Kaç Saat İçinde İlin Kuzeyinde ve Karacadağ Kesiminde Yağış Başlayacak.Yağış İlk Önce Yağmur ve Kky Olarak Başlayabilir.Ancak Ardından Kara Dönecek.Kar Yağışının İl Merkezinde Yarın 9:00-10:00 a Kadar.İlin Doğrusunda Öğle ve İkindi Saatlerine Kadar Devam Etmesi Bekleniyor.

    Diyarbakır:Bir Kaç Saat İçinde İlde Muhtemelen Doğudan Gelecek Kütleler Nedeniyle Yağış Başlayacak.Yağış Yarın İl Merkezinde İkindi İlin Doğusunda Akşam Saatlerine Kadar Devam Edecek.Yağışlar Orta ve Yoğun Olarak Kar Şeklinde Başlayıp Kar Şeklinde Devam Edecek.Muhtemel Kuvvetli Rüzgar Nedeniyle İli Zaten Etkilemesi Beklenen Etkili Kara Bu Olayında Eklenmesiyle Karın Hayatı Durma Noktasına Getirebilmesi Muhtemel.


    Not:Bu Yağışlar Aralıklarla Görülecektir.


    Umut Can Oğuz.

  • İNŞ. KARRRRRRRRRR YOLDAA HAVA ŞUAN 2 DERECE
    ARKADAŞLAR YAĞIŞ 4 5 saat kar sağanağı şeklinde olacak görünüyorrr ... kısa lakin etkili bence tadını çıkarınn :) yağış 11.30 12 arası başlayabilirr...KRAL Hemşerimin dediği gibi cm işine hiç girmeyelimm geçen sefer zarar ettik o iştennn :D
    :D ŞÖYLE BİR iki saat bile izlesem yoğun kar yağışını gelecek seneye kadar beni idare eder :D

  • UMTCAN HEMŞERİM tahminlerine KATILılıyorum... lakin yağış biraz daha geç başlayabilirr GAZiantep için bide karr şeklinde direk benim acizhane tahminim... Dİyarbakıra aynen katılıyorumm ..yazan ellerine sağlık :)

  • UMTCAN HEMŞERİM DEİKLERİNE KATILılıyorum... lakin yağış biraz daha geç başlayabilirr GAZiantep için bide karr şeklinde direk benim acizhane tahminim... Dİyarbakıra aynen katılıyorumm ..yazan ellerine sağlık :)

    Ne demek hocam. :detective:
    Ama gerçekten bu yaşta bu yazı. :biggrin: