Beiträge von Tipi54

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Hem eski neşesi hemde sevdiğim saydığım birine yapılan yanlıştan ötürü ayrılma kararı alıyorum acısıyla tatlısıyla 5 yıla yakın zaman geçirdik güzel arkadaşlıklar kurdum payıma düşeni aldım buraya kadarmış benden yana hakkım herkese helaldir sizde helal edin Allah'a emanet olun sizleri seviyorum.

    Arkadaşlar aslında bir mesaj atmayı düşünmüyordum hem konunun daha fazla uzamaması adına hemde acıtasyon yaratmak gibi yanlış bir görünüm olmaması adına.Daha öncesinde hakkınızı helal edin benim için defter kapanmıştır tarzında bir yorum yazmıştım fakat yorumum silindi.Ne yazık ki kendimi açıklama fırsatı bulamadım, yorumum tekrardan silinmezse eğer iki kelam edip ardından üyeliğimin dondurulmasını rica edicem.İlk olarak destek veren vermeyen haklı bulan bulmayan herkese teşekkür ediyorum burada dokuz yıldır aile havasında tadında havadan sudan her konudan çok güzel vakitler geçirdim.Dokuz yılın ardından bugün hiç tasvip etmediğim aklımın ucuna dahi gelmeyecek şeyler gerçekleşti ki defter bende kapandı.Gururum ,aklım zihnim fikirlerim bazı şeylere müsade etmez.Şu suçlu bu suçlu demiyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun.Kendinize iyi bakın.

    Forumda ki bu son mesajımında silinmemesi dileğiyle alıntılara ve yorumlara gerek yoktur.

    Kararının sonuna kadar arkasındayım kardeşim yapılması gerekeni yapıyorsun.

    Biz biriz biliyorsun bunu unutma.

    k.delen1034 Tipi54 Eraaayy kardeslerim sorun cozuldu, konuyu kapatalim, sizde lutfen olayin biraz sogumasina izin verin, mesajlarinizi konu uzamamasi adina sildim, bana ozeldende yazabilirsiniz

    Bugünki yapılan muamele yarında bize yapılır abi eksiye vefa kalmadıysa başından bilelim Emirde dönmeyecek şahsen bende dönmemesi gerektiğini söyledim saygılar iyi akşamlar ağabey.

    Eline sağlık hocam.

    Blokaj olmadan ağır ağır batıdan doğuya ilerleyen bi sistem lazım 14-17 şubat 2021 sistemi gibi 3-4 günlük.

    3-4 günlük zor gibi iş yapsın 2 günede razıyım narsil abi yazmış benide korkutan o gfsde uzun vadede ama bu gözüken sistemden sonrası sıkıntıya girmez inşaallah kaymağı Avrupa değil bizim yememiz lazım aylık tahminlerde azorun konumu İngiltere civarı olmali şişmeden iskandinavada bulaşmadan.

    Onca ay beklemişim yok soğuğu yok yağışı yok yer sıcaklığı vs vs takdir Allahtan tabide inciğine kadar bakacaksak sistemin yağmuru yeğlerim.

    Degişim olabilir olacakta vade uzun geçen sene şubatta yağan karın ötesine geçmez şuanlık hayırlısı vade daha uzun bakalım dahada iyi olabilir uçabilirde hayalperestliğe gerek yok beklediğimize değecek birşey gelsin.

    Bu denli güçlü soğuk ben şahsen beklemiyorum biraz daha beklemekte fayda var tatmin edecek bı sistem geliyor lakin bu şekilde bana biraz abartı geldi inşaallah yanılırım.

    Gelecek sistem net olmamakla beraber beklediğim değerler -10 -13 arası 6 7 ocağa kadar bekleyelim derim malum modellerin halini biliyoruz artık.