Furkan7878 hocam Mgm pazar gunune yogun kar vermis siz ne dersiniz
Bu akşam geç saatlerde başlayarak pazartesi öğlene kadar yoğun kar var ancak rakım 700/800 üstü için bekliyorum. Alçak kesimler için sıcaklık sorunu var malasef
Furkan7878 hocam Mgm pazar gunune yogun kar vermis siz ne dersiniz
Bu akşam geç saatlerde başlayarak pazartesi öğlene kadar yoğun kar var ancak rakım 700/800 üstü için bekliyorum. Alçak kesimler için sıcaklık sorunu var malasef
Arkadaşlar cumadan pazara Safranboluda mencilis mağarası yakınlarında 700m rakımda olacağım. Sizce durum ne olur kar tutar mı
İstanbulda yaşadığım için o bölgeye hakim değilim.
Hava da görürsünüz en kötü ihtimalle biraz daha yükseğe çıkarsanız çok rahat örtü görebilirsiniz
Yarın akşam saatlerine doğru bölgemize yoğun yağış geliyor cuma günü akşama kadar yağışlar çok iyi sıcaklığı yakalayan yerlerimiz güzel kar yağışı alacak. Özellikle 200 rakım üzerine çıkmanızı tavsiye ederim sahil kesimleri de hava da kar görebilir.
Furkan7878 hocam Safranbolu'da örtü olur mu
Olacak büyük ihtimalle
Uğurcan Makaroğlu hocam valla o kadar yoğunum ki havaları unuttum gerçekten 2 gündür borsa, iş derken çok fazla yoruluyorum gelecek sistemi de inceledim kar görmek isteyen 300/400 metre yükseğe atsın kendini sahil kesimlerde olacağını düşünmüyorum hava da belki perşembe sabahı yüksek kesimlerde güzel birikim olacak
Furkan7878 hocam onümüzdeki sistemle ilgili değerlendirme yapacak misiniz
Yarın müsait olursam yapacağım hocam bu ara çok yoğun işlerim var fazla bakamadım
Furkan7878 hocam Zonguldak-Bartin tarafındaki kütleler gelir mi bize
Gelecek hocam iç kesimleri daha çok etkileyecek
Sıcaklıklar düşmeye başladı hızla inşAllah biran önce bütün bölgemiz de ki iller 2 derecenin altına düşer
Hocam Safranbolu da sıcaklık sıkıntısı olmaz sanırım değil mi suan Karabük 1.9 derece Safranbolu daha düşüktür herhalde
Olmaz hocam sıkıntı olacaksa kıyılarda olacak gibi
Ben kıyıların sıcaklık sıkıntısı çekeceğini düşünüyorum sabaha yakın veriler daha iyi ama ilk saatler yağmur olarak alabiliriz. Malasef çok ısındık bakalım akşam üstü düşüş gerçekleşecek mi
Bugün bölgesel etkisiz yağışlar devam ediyor akşam da kesilecek gibi. Yarın öğleden sonra bölgemize yeni 12 saatlik bir sistem geliyor. Ancak bu sefer de sıcaklıklar biraz yükselecek görünüyor. Yarın akşam sıcaklık ile soğuğu aynı anda yakalayan yerlerde 10/15 cm kar birikimi olabilir.
Şuan oluşan AB nin bize faydası yok rüzgar yönü çok kötü sabah az düzelecek gibi o kadar perşembe akşamı küçük bir sistem var ona odaklanalım
Furkan7878 hocam karadeniz açıklarında oluşan bir ull tarzı oluşum var ne olur bu biraz bilgi verebilirmisiniz bölgemiz adına
Şuan için bize vuracağı yönünde tahminlerin son 48 saat hocam bu akşam belli olur
bir anda geldi reis , hemen gönderiyorum
bu rüzgarla sizin oraya kadar gelir bu
İnşAllah abi
Zonguldak merkez-kilimli-gelik-kozlu yani genel olarak sahil şeridi yoğun kar yağışı alıyor ... Çaycuma olarak günlük güneşlik bir havada merkezdeki arkadaşların canlı yayınlarını izliyoruz
Çaycumaya geliyor abi bize de gönder