Umarım kar haritaları daha da doğuya verir beyazlıkları. Batıdan itibaren gittikçe azalıyor
Sabah ki ECMWF güncellemesi ile akşam ki güncellemedeki kar haritalarındaki fark göze çarpıyor. AB nin konumu büyük önem arz ediyor.
Umarım kar haritaları daha da doğuya verir beyazlıkları. Batıdan itibaren gittikçe azalıyor
Sabah ki ECMWF güncellemesi ile akşam ki güncellemedeki kar haritalarındaki fark göze çarpıyor. AB nin konumu büyük önem arz ediyor.
Trakya için bir muhteşem. öte yandan İstanbul için takip gerektiren bir sistem
Boeing 777-300E Onlar da güçlenerek gelirse açığı kapatırız hocam. Arkası da olacak gibi.
SnowIce Hocam gelemez dediğimiz geliyor, Yoğun yağış yakındır
Umarım etkisini arttırarak gelir hocam. Edirne tarafında da oluşum var. Tekirdağ da olan kütlede yavaştan doğuya kayıyor. bakalım hocam. Gece uzun olacak gibi.
SnowIce keşke yeşil kütleleri alabilseydik. Gece ne olacak acaba
Keşke öyle olsaydı. Yalnız şuan çok hafif bir kütle var ama tipi kuvvetli.
Radar da hafif boyutta kütle olmasına rağmen şuan Silivri'de yoğun bir tipi var.
Boeing 777-300E Hocam radardaki boşluklar kapanıyor. Acaba yeni mi başlıyoruz
Gerçekten de sıra dışı bir sistem. Kütleler sağ gösterip sol vuruyor
SnowIce en son umutlar ölür.. Kütlenin yönü güneye döndü
Marmara'daki kütleyle birleşti. Orta kuvvette bir kar yağışı var şu anda bakalım.
Yine konuya sabırsızlar ve sistemi bitirenler gelmiş en iyisi 1-2 saat forma girmeyeceğim. Zaten onlarda Karayel girince gidecekler. O arkadaşlara şimdiden iyi akşamlar diliyorum.
Sadece olası sistem zamanları ara sıra model yorumlama ve sistem anında yazı yazarım bunun dışında fazla şey yazmam fakat bugün ilk defa bu forumda bölgem adına olumsuz anlamda yapmış olduğum bir yazıdan dolayı birkaç arkadaş tarafından moral bozucu ilan edilmişim kapalı bir biçimde. Ben bu forumda yine ilk defa karşılıklı polemiğe giriyorum! Benim amacım kimsenin moralini bozmak değil ama nedense böyle bir çıkarımda bulunmuş bazı arkadaşlar. Ben yazımda bir genelleme yapmadım ve kendi bölgemi belirttiğim halde bunlar oluyor. Neyse ben zaten karayel girince gideceğim doğruya. Size iyi akşamlar umarım bu akşam ve yarın güzel bir kar yağışı alırsınız.
Ya tamam anladık size göre sistem bittide ,aynı mesajı 20 kere yazıp diğer insanların moralini bozmayın.
Mesajınız bana ise ben ilk ve son olarak yazdım ve kendi bölgemi yorumladım. Ben hiçbir zaman umutsuzluk yaratmadım.
hocam niye hep şikayetçisiniz? daha çok vaktimiz var sıcaklıklar düşecek.
Hocam radar bakarsanız Silivri'den yağışlar çekilmeye başladı. Bazı arkadaşlar rüzgar karayele dönsün istiyor ama öyle olunca dek mekanizmasından Silivri hiç yararlanamaz. Bu andan itibaren bir sürpriz olmazsa sistemin büyük çoğunluğu bizler için bitti gibi bir şey oldu eğer ki bundan sonra bir farklılık olmazsa. Arkadaş düşüncelerini direkt olarak foruma döküyor fakat inanın ben şuan daha çok şey yazardım. bakarsanız ki zaten 4 buçuk senedir bu forumdayım fazla bir şey yazmamışım. Herkese iyi akşamlar, karın tadını umarım çıkartırsınız
Bu sistem öylesine bir sistem ki şuan mesela Arnavutköy 1.5 dereceyken 140 metre Bayrampaşa eksilere inmek üzere ve yoğun karlı ve Çatalcadan bile soğuğuz. Enterasan gerçekten. Çatalca ve Silivri tarafı için mükemmel veren modeller Avrupa boğaz taarafına yaradı
Şuan kar yağıyor ama hiçbir şekilde bir tutma olmadı. En azından ince bir örtü ihtimali vardı ama bu gidişle çok zor gibi.
SnowIce Sonunda kar başladı..
Marmara'daki kütleler iyice büyüyor ve yaklaşıyor. Umarım biz de özlenen kar yağışlarını alırız.
Boeing 777-300E Yağış hafif şuanda yeşil kütle gelse idi benzer görüntülerler karşılaşabilirdik. Marmara ve Tekirdağ üzerindeki kütlelerin büyüyüp bize genişlemesini bekleyeceğiz.
Silivri kar yağışlı an itibariyle.