Semih Hoca, akşama açıklama yaparım, diyordu , ses çıkmadı hâlâ, yarını ya da hafta başını mi bekliyor acaba
Model konusunda açıklama var mini
Semih Hoca, akşama açıklama yaparım, diyordu , ses çıkmadı hâlâ, yarını ya da hafta başını mi bekliyor acaba
Model konusunda açıklama var mini
Aysonu gelmesi beklenen 2.sistem suan ozellikle karadenizu etkileyecek gibi duruyor. eps ye gorede oyle gozukuyor. yalniz eps gibi gelirse kiyilarda bile metrelik kar ihtimali var. soguk okadar genis ve gucluki marmaraya kadar bile uzanabilir.
Ay sonu cidden 1985 gibi gözüküyor şimdilik hocam
Arkadaşlar konu amacından çıktı baya Konu dışından seviyeli şekilde devam edebilirsiniz mesajları silmiyorum buradaki ama buradan devam etmeyelim bu tarz mini tartışmalara.
Bu sistem de gelmzse bidaha ayaga kalkamayaiz toparlnamayiz. Bakin nasil da forum oalrak icten takip ediyoruz sistemi.
Biz kaçan 2012 şubatta kaçandan, 2018 27 şubattan sonra ayakta kalmış adamlarız koymaz bu kaçarsa
SnowFlake55 hocam samsun ecmwf ens diyagramı ve eps model olarak paylaşır mısınız
EPS model sayfasında var diyagram atamıyorum mobilim
Uzun vadeye bakmadım henüz CyclonicSnow116
500hpa sıcaklıklarını merak edenlere(daha güncellemeye devam ediyor)
us_model-en-087-0_modez_2019021612_186_15830_447.png
us_model-en-087-0_modez_2019021612_204_15830_447.png
weather us'da ara saatleri görebilirsiniz ECMWF.
GFS Paralel ile ana çıktının neredeyse aynı anda güncellenmesi ve paylaşılması karışıklıklara yol açmaya başladı.GFS paralel güncellenmesine yönetimin aldığı ortak karar ile bundan sonra Diğer Modeller(GEM, CFS, NASA vs) konusundan devam edilecektir.Bu konudan paralel model paylaşımı yapanların veya paralel hakkında yorum yapanların mesajları uyarı verilmeksizin silinecektir.
GFS paralel yasaklanmadı... Diğer modeller konusundan paylaşımları ve yorumları yapılacak.İkisi aynı anda güncellenirken mobilden giren üyeler konunun karıştığını söylediler fazla üyeden talep geldi
ECMWF süper bölgemiz için
weather us'dan bakılabiliyor temp 500 sıcaklığa
500 hpa sıcaklıklarına nereden bakacağız? meteocielde görünmüyor.
weather us güncellenince bakabilirsin