Akşam saatlerinden itibaren yerel geçişler imkan dahilinde.takip edeceğiz.
Kürekler hazır, gözlükler hazır. Tek sıkıntım yarı sabah uyandığımızda apartmanın kapısını nasıl açacağım?
Akşam saatlerinden itibaren yerel geçişler imkan dahilinde.takip edeceğiz.
Kürekler hazır, gözlükler hazır. Tek sıkıntım yarı sabah uyandığımızda apartmanın kapısını nasıl açacağım?
10 cm adamdır
1 cm'e fitiz.
yok kar mar yatın uyuyun hahahhahahhahaah yaaağmıcak ya yaaağmıcak
Senin totemler tutuyor ama olumsuz anlamda
Totemim buydu zaten yağana kadar yazmıcaktım Sinir ettiniz bozdum. Neyse çok tatlı yağıyor karşıyaka'da bu arada, kar gibi minik minik.
Kar'dan kar'a foruma gelenler her zaman ki gibi ortalığı çorbaya çevirmiş bravo. Totemimi bozdum yok size kar falan.
Şimdi daha tecrübeli büyüklerime saygıyı kusur etmeden kendi tecrübemle söylemek isterim ki, Mgm İzmir'e kar ikonu koyduysa yağar arkadaş. Üstüne üstlük diğer hava modelleri ve bazı siteler dahi en kötü 7-8 ocak tarihlerine kar verdiyse, en kötü söz konusu tarihlerde havada olsa bile kar yağışını göreceğimiz az çok kesin gibidir. Lakin ben bu yorumu yaptığım için yağış ihtimali %50 azaldı şimdiden söyleyeyim. Kalan %50 için KONSANTRE olalım...
Zamanında kendi ağzıyla itiraf etmiş zaten adam vay be
Yılbaşında İstanbul'da idim 4 gün yağmur bile yağmadı Kadıköye
Ooo kar mı yağacakmış?? Oooo yağmaz artık hadi ben gittim.
Sözüm söz ilk kar tanesi düşene kadar yazmıyorum yorum falan hadi yağmazsa seneye görüşürüz inş.
HAHAHAHAHHAH. Totem olmuyor ben bıraktım artık o işleri modelime bakıp çıkıyorum. Gideriz eyvallah.... Lakin üç gün sonra benim damıma kar yağar sizinkine yağmaz '' kardeş bi foto atasana bakiim '' dersiniz. Bilmem atar mıyım...
Patlamaya hazır bombayız. Rica ediyoruz yağar mısın? Adanalı yaz günü güneşe sıkar, İzmirli'de kış günü bulutlara sıkacak az kaldı.
Ben şunu net olarak söyleyeyim. Kar yağacak arkadaşlar kaçarı yok. 15 dakikalık kuzeyden gelecek sert bir rüzgar bile olsa havayı soğutup kara çevirecek. Lakin 10 cm 30 cm falan İzmir için über heveslere kapılmayalım. Havada görsek bile mutlu oluyoruz şu şehirde. Yüzümüze gözümüze çarpsa bile yeter. Yok yerler tutmamış şurası tutmamış burası tutmamış mühim değil. Çok şey istemiyorum baba, arabaların üstü tutsun, çimenler tutsun yeterli. Gökyüzü bizi bundan mahrum bırakmasın.
Buna kar diyorsan evet gün boyu aralıklarla devam ediyor kar.Ben buna havada uçuşan minikler diyorum.
İzmir’e tipi 30 senede bir olursa oluyor. Ben havada uçuşan miniklere bile talibim. Gerçekçi olalım hayal kırıklığı yaşamayalım.
Arabaların üstü 5-10 cm tutsun, çimenler tutsun yeterli mi? Yeterli. Yerler tutmuş tutmamış umrumda değil ve olacak olan da bu arkadaşlar. İzmirliye bu bile yeter. Yani İzmir bir afyon bir erzurum olamaz kar konusunda.