ulan yine kül ettim sistemi
Posts by Biladerinho
-
-
Hermos asıl sınırlarına genişledi işte. Yani Gediz. O manisanın tarım arazileri, Menemen ovası tamamen 100 bin yıllık nehir yatağı. Küçüle küçüle 4 gün önce ki haline geldi. Bugün ise eskisi gibi yine gür. Doğa işte böylesine psikopat bir şey. Lakin sürekliliği yok hep tek atımlık.
-
Yağmazsa yağmasın niye banlasınlar seni herkes değerli sayfada
Lakin dikkat ediyorum 3 sistemdir her şey güzelken bir yorum atıyon ertesi sabah sistem mistem kalmamış
Bu yorum burda kalsın sabaha editlerim bozarsa sistem .
Bari benim profile bi simge eklesinler '' Sistem Katili '' diye. Hani görenler bi ürksün.
-
Sistem kalmadı arkadaşlar geçmiş olsun Biladerinho gelmiş .Şakır şakır yağmur alacağız
Allah belamı versin yine yağmazsa banlansınlar beni forumdan
-
Diyagramda gfs 3 gün kala 2 tane %75 1 tane %100 vermiş. Yok arkadaşş yookkkkk yemezleeeer hadiii başka kapıya hadeeee...
-
Tekerrür'e tüküreyim. Olmuyo o olay bu şehirde. Lakin şaka maka az süre kalmasına rağmen bir istikrar var ama yok abi zaten 1.5 yıllık ilişkim yeni bitti 2. darbeyi kolay kolay kaldıramam.
not: siz bana bakmayın takılıyorum öyle. -
GFS gece güncellemesinde abyi dahada derinleştirdi ve yağışın son demini kar olarak verdi.
Alsın o gfs İzmir kar tahminlerini, bir güzel eğlensin.
-
Ayın 15 sistemi çok önemsenmiyor lakin geçen sistemden çok daha etkili gibi duruyor .Geçen hafta burayı karıştıranlar burdaki güzel ortamı bozduğu için kimsede uğramaz oldu durum bu .Herkesin değerli olduğu sayfamızda eski üyeleri bir anda kötülemeleri sonucu durum bu hale geldi .Kimsenin burada rakip olmadığını kavrayamamış arkadaşlar gelsin şimdi yorum yapsınlar ,lakin gelmezler sistemden sisteme gelip çekip gideler .
Sistem tamamen ışık yaksın yine gelirler merak etme. Kar'dan kara gelenler katlediyor bu forumu zaten.
-
Şöyle bir kaç foto geldi lakin belli olmuyor ne yazık ki. Sabaha öğreniriz artık.
-
Egekent'de şuan kar yağıypr diye bir bilgi geldi. Fotoğraf gelirse paylaşıcam.
-
Kusadasnı aradık kar yokmuş Beyler keşke olsa
Bugün MGM'de urlanın üstünde yeşil kütleler vardı. Tam o kütlenin ortasındaki arkadaşı aradım, Urla özbek'te. Dedim var mı kar? Yok ya ne kar'ı dalga mı geçiyon dedi. Kapattık sonra telefonu. Bu da böyle bir anımdır.
-
Bencelere göre hareket ediyorsak burada işimiz ne ? Biz ihtimalleri kovalıyoruz.
Kafayı yiyorsun kafayı. Ben Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında kar tahminleri konusunda '' BENCE '' kelimesinin en güzel tuttuğu şehri İzmir olarak biliyorum. 3 senedir de '' Bence '' veya '' Tecrübelerime göre '' deyip kar yağmayacağını iddia eden herkes burada tahminini sektirmeden tutturdu. Yağmayacak diyenler de her zaman hor görüldü. Modeller İzmir'in ne kadar yağış alacağını çok kolay bilir. Lakin o tahmin kar'a döndü mü bilemiyorlar arkadaş bu kadar net. Keşke konumumuz kuzey veya doğu bölgelerinde olsa. Lakin İzmir'i sadece kar yağmıyor diye sevmeyecek kadar hain değiliz. İyi ki burada doğmuşuz iyi ki burada yaşıyoruz.
-
Evet gfs model sonunda godzilla indirdi bakalım bize godzilla dan ekmek çıkar mı?
Godzilla şimdiden al sana kar dedi.
-
Muhabbete bak ya, yazın güneşlendiğimiz çeşmede kar var.
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HAVA KÖŞESİ (Coğrafyacının yeri) 1.3k
- cografyaciburak
-
- Replies
- 1.3k
- Views
- 221k
1.3k
-
-
-
-
Konu Dışı [Genel Sohbet] 6.7k
- Interstellar
-
- Replies
- 6.7k
- Views
- 237k
6.7k
-
-
-
-
Batı Karadeniz Bölgesi Raporlar-Yorumlar 814
- Narsil
-
- Replies
- 814
- Views
- 35k
814
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Ocak 2021) 8.9k
- Samet
-
- Replies
- 8.9k
- Views
- 1.8M
8.9k
-
-
-
-
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar 12k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 12k
- Views
- 835k
12k
-
-
-
-
Ocak Sonu Sistemi ve Şubat Balyozu Sinerjisi 931
- Cold.EFso
-
- Replies
- 931
- Views
- 49k
931
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 9 (30.01.2021) Genel Yorumlama 3
- Samet
-
- Replies
- 3
- Views
- 46
3
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 9 (30.01.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 27
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 8 (23.01.2021) 68
- Samet