18 in de yağış olucak büyük ihtimal bütün modeller vermiş nerdeyse ama sıcaklık sıkıntısı var. En iyi -2 -3 mü ne giriyor yetmez gibi
Şubat 2012 der çekilirim. İzmir'e yeter.
18 in de yağış olucak büyük ihtimal bütün modeller vermiş nerdeyse ama sıcaklık sıkıntısı var. En iyi -2 -3 mü ne giriyor yetmez gibi
Şubat 2012 der çekilirim. İzmir'e yeter.
Kekeler bırakın bu sistemi 26 sına odaklanın. İstediğimiz gibi geliyor. Da demeseydim keşke...
Neyse tek tesellimiz masmavi gökyüzü görmedik.
Ben valla şu 2017 nin özel bir yıl olduğunu dusunuyorum hem iyi hem kötü açıdan İzmir 2017 de muhteşem bir kar aldı ortuluk cinsten fakat o yıldan sonra 4.yildayiz havada kar bile goremedik kimse kimseyi kandırmasın goremedik arkadaşlar hatırlarım her yıl ortaokul lise hatta ilkokul yıllarım muhakkak yılda bir kez saatlerce süren beyaz beyaz lapa lapa yağan ama tutmayan kar alirdik bilmiyorum birsey oldu bu havalara kuru soguktan öteye gidemiyoruz..
Ben şu 2017'yi niye hiç hatırlamıyorum anlamıyorum. Neredeydim ben 2017'de ya. Karşıyaka örtü almış mıydı?
Bize lazım olan budur. Yağdıracaksa bu yağdırır. 12 günümüz var.
Çok yaşa Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası!
Şimdilik zor 😉😉 havalar fazla ısınacak gibi görünmüyor gün ortası biraz iyi olabilir lakin sabah ve gece soğuklar devam eder. Şubatın son haftası sistem var gibi
Bak o bize sekerse kar olur yağ olur bal olur. İskandinav sistemi o. Sibirya ayısına benzemez.
Çiğli ve Bornova Altındağ taraflarında şu sıralar virga var. Dün bir arkadaş vardı tipi götürüyordu '' ORTA ŞİDDETTE KAR '' falan. Arkadaşlar orta şiddetle hafif kar yağışının arasındaki farkı bir kavrayın evvela. Sabah özellikle dün geceden beri abartılan konumlara özellikle baktım. Orta şiddette kar yağışının şu saatlere kadar mutlaka bir kalıntısı kalırdı gölgelik yerde. Lakin esemesi yok. Radarda yağış yokken hem insanlar durduk yere gazlandı hem de günlerdir olmayacak duaya amin dedirtildi. 60 kere fotoğraf istedik foto falan gelmedi. Yapmayın artık Allah aşkına. Burada yazan insan sayısı 15-20 ise okuyanlar 3 bin 4 bin.
Hazır mıyız artık geceleri Ay ile sohbetlere?
Yalnız Yamanlar üzerindeki kütle genişlemeye ve yeşillenmeye başladı. Sanırım aşacak kütleler Yamanları. Oluyor bir şeyler.
Geçen izlanda dan gelen sistem bornovayı etkilemedi sibirya gelen sistem suan yerler tutmaya başladı (atatürk mahallesi)
Gündüz vakti Çeşme-Sakız arasından DEK'ler aldık bangır bangır. Çiğli'nin yüksekleri adeta kar'a gömüldü. Pınarbaşı-Gaziemir arası çevreyolunda tipiden trafik durma noktasına geldi. Yaşadım ben bunları yani. Üstelik hava bugünden daha sıcaktı.
Gaziemir ve Narlıdere tatlı kar aldı. Arabaların üstü tuttu. Şimdi ne aldık nothing.
Bence Sibirya sistemlerini bu kadar küçümsemeyelim şu sistemin efsane potansiyelini İzlanda'nın birkaç yüz kilometrelik doğulamasıyla kaybettik.
Başkan analiz yaptım geçen gün. İzmir'in aldığı her efsane sistemin AB'si İzlanda'dan kopuyor geliyor.
Arkadaşlar Bornova dediğiniz yerler Atatürk Mahallesi ve Evkalar mı? Hani Y.Garajın orada oturuyorum. Rüzgardan başka bir şey yok.
İzlanda sistemleri hariç İzmir'de artık kar ihtimalinin konuşulmaması taraftarıyım. İzmirli eşe dosta yalancı çobanlık yapmaktan gına geldi artık.
Sibirya sistemi mi geliyor? Masmavi gökyüzü ve bir taraflarınız donacak deyin. İzlanda mı geliyor? Giy üstünü kar topu oynamaya çıkıyoruz deyin.
Geçen bir Ay esprisi yapmıştım. Bir kaç günlük uzaklaştırma yedim. Lakin gel gelelim dediğime geldik.
Bornovada yogun sekılde kar basladı masallah
Allah aşkına bornova'nın neresinde oturuyorsun?
gerçekleştiği dönemler oldu biliyorum sorun yok
Tarih alabilir miyim?