biz önceki gibi olmaz heralde
Bu sistemden bize kar çıkmaz kardeşim perşembe akşamı inşallah bi kar alırız.
biz önceki gibi olmaz heralde
Bu sistemden bize kar çıkmaz kardeşim perşembe akşamı inşallah bi kar alırız.
Nesi gizemli git yat tatlı tatlı sabah evin önüne erkenden çıkıp oyna diyorum işte.
Bunu unutma mert
SM-J700F cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi
Ya inşaallah bu kışı sağlam bir kaç sistemle kapatırız
Herhalde sistem bizi teğet geçti
Umut sabahtan ber neredeyse hiç yağış almadık. Sence sistem bizi teğet mi geçti yoksa asıl kar gece mi
Evet
Kardeşim sadece 50 metre yükseklik ve yaklaşık 5 km mesafe var aramızda. Ama yinede cevap; yok yağmadı
Sizin orada yağış varmı burada bişi yok
Bana mı sordun?
Kesinlikle katılıyorum geçen sistemde umut hocam yağış az demişti bizim buraya o kadarla bile baya yağıŞti şimdi bakarsan 10 mm 8 ler 6 lar var o zaman 0.5 ler 1.5 lar vardı uçurur valla oturdum bekliyorum
Bazı siteler 20-22 mm demiş [WHITE SMILING FACE]
Ama sistem bizi teğet geçmiş de olabilir. Eğer geçmemiş , gecikmiş ise sabah 1 metreye yakın kar ile uyanabiliriz[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Emre wrf baktinmi baya yağış var bizim buraya suan burda yağış çok hafif hava soğudugü zaman denk gelirse gUzel kar alabiliriz
İnşallah kardeşim saat 2-5 arası olsa tadından yenmez vallahi.
Hatta geçen sistemi bile geçebilir .
Yarın güneş varmiki hemde sistemin tam bizim bölgeye oturduğu zaman ?
Güneşin ısıtması için yüzünü göstermesine gerek yoktur.
Hocam sacmaliyolarlar Elazığ bölge bakarsanız gece kar sabah yağmur saçma sapan işler
Kardeşim güneş diye bir şey var sabah çıkıp havayı ısıtıyor.[WHITE SMILING FACE]😀😀😀😀 Ne adamsın ya.
Ben bu kış için sadece tahmini bıraktım.MEvcut verileri yada diğer tahmin siteleri sonuçlarını buraya atıcam inş.
Ok. İnşallah hayırlı efsane sistemler alırız. [WHITE SMILING FACE]
Bugünde tam soğuma esnasında ki Yağış erimiş vaziyette. En azından dün geceye kadar ki veriler pazar sabahına kadar yağış gösteriyodu. Gaziantebte içinde bulunduğumuz kışın genel karakteristiği bu oldu. İnş. gelecek seneler bu kronikleşmez. Çok şükür ki yerde fazla durmasada herşeye rağmen bir örtü aldık. 20 Sinden sonrada sistem bekleniyor. Yinede ben bu kışı kapattım VE EMİN OLUN yağış ve kar açısından inş. böyle bir kışı bir daha yaşamayız diye içimden geçireceğim kışlardan bir kış oldu.Bu isyan değil sadece daha güzel daha bereketli kışlar için RABBİME DUAMDIR. ( 20 si yada herhangibir zamanda yağarsa burdan sevincimizi paylaşırız RABBİM imkan verirse inş. Hatta havada kar görsem yazarım) . Onun dışında bu kış için artık tahminlerime son noktayı koyuyorum. ALLAHA emanet olunnn.....
Kışın 21 Aralıkta başladığını düşünürsek daha çok erken değil mi[WHITE SMILING FACE]
Gece saatlerinden önce kara çevireceğini düşünmüyorum ben, gece saatlerinden itibaren sabah 06:00 ila 09:00 arasına kadar devam edecektir kar yağışı. Genelde orta kuvvette olacaktır zaman zaman yoğunlaşabilir özellikle de gece 02:00-05:00 arası...;)
Ama işte o saatlerde hava 1-2 derece olursa o kardan hayır gelmez. 😐