Benim için sahil kısmı kar almıyorsa istanbul sistem almış demem
Hocam bizede öğretin bu işi ben her görğüm sakallıyı dedem sanıyorum
Benim için sahil kısmı kar almıyorsa istanbul sistem almış demem
Hocam bizede öğretin bu işi ben her görğüm sakallıyı dedem sanıyorum
İstanbul sahil kesimi sistem için ilk görüşümden malesef çıkamadı.Havada kar dışında heyecanlanmıyordum modeller 20-30 cm gösterdiği zamanlar o kadar ısrar etti ki iyi bir hava oluşmuştu.Neyse kısmet
Bravo hocam, hatırlıyorum hepimiz havaya girdiğinde siz o yorumu yapmıştınız kendi kendime kızdım ne yapmaya çalışıyor diye
bu süreçte kestane nasıl efsaneye döner onu gördük.
model sayfasnda paylaşım yapılacak mı?
model paylaşımı yapılacak mı?
Hava_Forum hocam , yıllar önce tam olarak hatırlayamıyorum, Sibirya 'dan bir sistem gelmişti, önce soğuğu gelip ardından direk kar başlamıştı, umarım öyle bir sistem alırız, ònce kuru bir soğuk ardından bol kar yağişı , yer soğuması önceden olduğu için direkt kar yere yapışmıştı.
2001 veya 2003 sanırım o seneyi diyorsun
aTV'de yarından sonra filmi var, yoksa bu bir işaret mi😊
Başarılarınızın devamını dilerim hocam, insanları beklentiye sokmadınız.
önceden anlık sıcaklık değerlerini paylaştığımız bir sayfa vardı arayıp bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Ayrıntı için cumartesi demiştik evet sistem oturdu ancak ayrıntı var.Ben gökgürültülü kar fırtınası ile 40-50 cm istediğim için şuan beni kesmez potansiyel yüksek.Ama havada göreyim yeter diyen varsa sistem garanti inşallah
İstanbulu kastediyorsunuz değil mi!
sistemin adı nazlı olsun
model sayfasına yorum yapamıyoruz, mobilden girdiğim için paylaşılan güncelleme resimlerini de göremiyorum.
Rica etsem işin eğli kişilerden istanbul için bilgi alabilirmiyim?
Güncelleme nasıl gidiyor!
arkadaşlar resim atın sabırsızlıkla bekliyoruz...
Bu arada keyfini çıkarın dışarı çıkın, gezin, yürüyüş yapın, izleyin ve tabiki kardan adam...
Ankara herzaman böyle yağış almaz.