virüste aman dikkat
Terastan aldım dostum problem yok 😊
virüste aman dikkat
Terastan aldım dostum problem yok 😊
Pekmezli Kar yağınca vazgeçilmez
Şu sistem 26 Subat salı gecesi bir girseydi sıcaklık uygun olsaydı.... Ah ah neleri kaçırdık. Uzun zamandır böyle kar yağışı almiyorduk en azından onu aldık.
Tekirdağ/Süleymanpaşa Yoğun Kar Yağışı mevcut dışarıdan geldim. Sıcaklık düşüşü ile birlikte kar daha da tutuyor. Yolların bir kısmı kapanmış 4-5 cm civarı kar var şuan.
marmara ereğlisi durdu
Az önce aynısı oldu 10 dk sonra patladı çok güzel yağıyor şuan. Hava felaket serinledi bı anda.
Radarı ve sıcaklığı takip edeceğiz artık. Tekrardan yağış hızlandı Tekirdağ'da.
Çanakkale'de kar görmek için en güzel yer ya çan ya biga. İlla kar alıyor oraları
Tekirdag da iri kar yağıyor lapa lapa da değil çok farklı
Tekirdag da iri kar yağıyor lapa lapa da değil çok farklı 😂😂
Tekirdağ yağış hafifledi sıcaklık 1,6 dereceye kadar yükseldi.
Çorlu -2 den -0,3e kadar düştü bakalım neler olacak. 1 saate başlar düşüş diye umuyorum umarım dediğim gibide olur.
Hocam merkezde yağış kaç gibi kesilecek acaba
Gece 11-12 civarinda çekilmesini bekliyorum ben. Radarı takip etmek lazım belki bizi bırakmaz bulutlar
Marmaraereğilisi bile bizden önce soğudu. 0,8 olduk bir türlü inemedik -ye
Çanakkale merkez cılız kalitesiz bir yağış var karla karışık yağmur şeklinde anlaşılan bu sene bişey göremicez + eskiden böylemiydi halbuki balkanlardan kar Edirne , Tekirdağ dedin mi o kar Çanakkale ye de gelirdi artık bu hava tahminini astrolojiyle yapsalar daha isabetli tutururlar
Modellerde Tekirdağda şakır şakır yağmur gösteriyordu bi kar bi yağmur çok belirsizdi ne olacağı. Artık mevsimler tam yaşanmıyor zaten kış geç geldi sadece barajlar doluyor diye avunduracağız kendimizi.
Enes Güleç(17) Bizim babaanne Sahil kısmında oturuyor cevatpaşa tarafında orada KKY ve KAR Geçişi oluyormuş siz yüksekte kaldığınızdan güzel kar yağışı var demekki.