Her yer kar alsın elbette ama hiç değilse Denizli olarak bir 10 cm görmeyi çok özledik 🤗😊
Posts by ozandenizli20
-
-
Hadi şimdi de tersi olsun da yarın gece 1 metre versin bakalım, ama vermez işte 😃
-
İnşallah çarşamba perşembeye mucize olur da tekrar kar verir
-
Merhabalar, selamlar
Denizli'yle ilgili düşünceniz nedir 🤗
-
Bence modeller hiçbir zaman bu kadar çok kar vermemeli, böylece daha az yanılır modeller, yalan olma ihtimali daha yüksek çünkü 🤗
-
Süper yağıyor maaşallah
-
Forum Çamlık'ın orada iri kar taneleri düşüyor yağmurla karışık 🤗🤗
-
Forum Çamlık'ın orada iri kar taneleri düşüyor yağmurla karışık 🤗🤗
-
Kar hasreti çeken bir masum var sanırım eski sayfaları inceleyen
ozandenizli20
Evet Eren hocam, kardeşim, benim de Ozan ismim, sen de öylesin, hepimiz öyleyiz, pazartesi günkü kar harikaydı, askeri yoldan karın üstünde 40 - 45 ile gittim 😀 Çok şükür, ama en az 15 - 20 cm görmeyi çok çok özledim, ocak sonunda olursa, hele hele GFS'deki gibi gelirse efsane olur 😀
Kesinlikle tertemiz kar aldık şans eseri.Ben 2005’liyim bu şekilde kar yağdığını hatırlamıyorum 2015’te lapa lapaydı yağan kar bu sefer fırtına gibiydi normalde çatılardan su akar ya ordan kar akıyordu rüzgar estikçe.Bakalım abi vade yaklaşsın sistem kesinleşirse heyecanlı takiplere başlarız 3 hafta ders yok zaten sabahlara kadar buralarda olurum sistem zamanında
Evet, karın yağış şekli farklı ve harikaydı, inşallah önümüzdeki sistem efsane olurda, unutulmazlarımız arasına girer 🤗🤗🤗 27 Ocak'taki sistem 40 cm bırakırsa uyuyamam sanırım sevinçten 😀😀🤗🤗
-
Kar hasreti çeken bir masum var sanırım eski sayfaları inceleyen
ozandenizli20
Evet Eren hocam, kardeşim, benim de Ozan ismim, sen de öylesin, hepimiz öyleyiz, pazartesi günkü kar harikaydı, askeri yoldan karın üstünde 40 - 45 ile gittim 😀 Çok şükür, ama en az 15 - 20 cm görmeyi çok çok özledim, ocak sonunda olursa, hele hele GFS'deki gibi gelirse efsane olur 😀
-
Garibin yüzü gülür mü? Ab'ler otoban olmuş üstümüzden geçiyor. Ben çocukluğumdan itibaren kara hastasıyım ve ne sistemler gördüm burada. Batıda Afyon demek kar demek.Benim çocukluğumda ortalama 2 kış sağlam geçerdi 1 kış boş geçerdi.2012'den sonra örüntü bozuldu. Sonra 2015'le beraber toparladık. Geçen 2 kışın boşluğunu doldurdu.2015'ten sonra acayip şeyler oldu bu Denizli ve Afyon'a hep anlık değişmeler bizi batırdı onlar olmasa 2016 aralık sisteminde 15 ocak 2019 sisteminde de eski özlediğimiz kar yağışlarına kavuşmuş olacaktık. Gene 2020 6 Ocak'ta süper kar aldık ama sıcaklık problem oldu 2 derece soğuk olsa 60-70 cm. kar birekecekti. Ama Allah'a şükür 2019-2020 kışı beni memnun etti. Bu konuda nankörlük edemem. Bu kış maalesef pek iyi gitmedi. İnşaAllah bundan sonra işler lehimize döner. Afyon'da bu kış hariç son 2 kışım güzel kış yaşamadan gitmek istemiyorum buradan.
Evet dostlar kuru soğuk eşliğinde akşam akşam dert köşemiz açılmıştır.Dertleşmek isteyen yazabilir.
Çaylar Alçak Basınç ile kaynatılmıştır.
Belki de bu sene 17 Şubat 2008 vakası yaşarız ve tam kış bitti derken yüzümüz güler, hayırlısı bakalım hocam 🤗🤗 Çaylar için çok teşekkür ederiz, afiyet bal şeker olsun hepimize değerli arkadaşlarım ve değerli hocalarım 🤗🤗
-
Oleyy bee kar yağıyorr
-
Eğer sıcaklık gece ve sabah beklediğimizden 2 - 3 derece düşük giderse sanırım çok güzel olabilir 😊😊
-
Mgm cumartesi günü Honaz'a 11 derece ve kar yağışlı demiş artık nasıl oluyorsa 🤣🤣
-
Denize gerek bile yok 800m. Rakimimiz olsaydı, şuan göbegimizi kaşıyip kahvemizi içerdik, sadece bu sistemde değil birçok sistemde derdimiz ve tasamiz olmazdı.
Ahh keşke hocam
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 383
- Samet
-
- Replies
- 383
- Views
- 34k
383
-
-
-
-
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar 2.2k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 2.2k
- Views
- 169k
2.2k
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 524
- Aytac
-
- Replies
- 524
- Views
- 95k
524
-
-
-
-
GFS-ECMWF-UKMO Yorumlamaları (Şubat 2021) 5.8k
- Samet
-
- Replies
- 5.8k
- Views
- 1.2M
5.8k
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 26
- Samet
-
- Replies
- 26
- Views
- 1.1k
26
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 8.2k
- Samet
-
- Replies
- 8.2k
- Views
- 407k
8.2k
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu 74
- Interstellar
-
- Replies
- 74
- Views
- 3.5k
74
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 26
- Samet
-
- Replies
- 26
- Views
- 1.1k
26
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 376
-
-
-
-
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar 383
- Samet