Hocam ne zamana kadar yagicak?
birazdan durması bekleniyor ama belli olmuyor hocam bu hava maşallah nekadar güzel yağıyor
Hocam ne zamana kadar yagicak?
birazdan durması bekleniyor ama belli olmuyor hocam bu hava maşallah nekadar güzel yağıyor
gece yağmayan kar gündüz yağıyor . Sabahtan beri ara ara saf kar yağıyor . Hava güneş açınca 8 derece kar başlayınca 1 derece oluyor . an itibariyle öncesinde rüzgarla yine güzel kar yağışı alıyoruz
Şaban hocam kar yağışı etkili olur mu örtü oluşur mu ? Teşekkürler şimdiden.
hocam sıcaklık örtü için kritik veri olacak .. gece gec saatlerde beyazlatır ama örtü konusu çok bıçaksırtı belirttiğim gibi ... bekleyip göreceğiz hocam inşallah güzel kar yağışı görürüz
Zonguldak merkez bu kar yağışından etkilenir mi ?
etkilenir hocam ... başta kky olsada gece geç saatlerde saf kar yağışı almanızı bekliyorum ..
nekadar örtü yapacağını sıcaklık belirleyecek bıçaksırtı bi durum mevcut beklenen sıcaklıkta ...
zonguldak icin kar bitti mi ? Bu aksam dek alırmiyiz?
Yarın geceden itibaren cuma akşam saatlerine kadar kar beklentim var hocam. Rüzgar Karayel , şartlar uygun görünüyor .
Bolu için yarın ve cuma öngörüleriniz nedir ?
Yarın akşam saatlerinden cuma ikindi saatlerine kadar güzel saf kar yağışı görünüyor yine hocam ...
Yarın sıcaklık sıkıntısı olur mu dersin hocam
hocam yarın gece için yine saf kar alırız diye düşünüyorum
Zonguldak Bartın olarak ara ara yerel kar yağışlarımiz devam ediyor
Maşallah güzel yağmış
Yağışın nedeni bu bahsedilen siklonik yapı mıydı yoksa kuzeydoğudan dekler miydi Çaycuma tarafında? Bize pek etkisi olmadı bu girdabın
siklonun alt kolu olduğunu söylemişti tahminci hocamız .. kuzeydoğulu deklerinde etkiside dahil olmuş olabilir .güzel kar yağışı aldık
Gece sabaha kadar muazzam kar yağdı . rakımım pek olmamasına rağmen 35+ cm kar aldık .
Sabah 3 saat arazideydim ,çizme gömülüyor . Bian eve dönemicem zannettim
Valla bundanmıdır bilemem ama akşamdan beri Zonguldak(Bartın sınır bölgesi) 25+ cm kar aldık daha da alıyoruz hamdolsun ...
sakarya düzce zonguldak sakinleri bu gece uyumayin derim
Zonguldak sahil şeridi daha şanslı gibi .. öğlen iç bölgelerde güneş varken sahil şeridi lapa lapa kar alıyordu
Kastamonluu hocam Tosya için yarın geceye kadar ara ara kar yağışı görünüyor , bazen şiddetli kar yağışları da alabilirsiniz ama ara ara hocam hani etkisi nekadar olur tam olarak bilemem ..
yine Tosya için Perşembe akşam saatlerinden cuma öğlen saatlerine kadar tekrar bir kar yağışı görünüyor ..
Bunlar tahmin hocam unutmayın
kısa vadede takip için MGM uygulamasını indirip radarda size yaklaşmakta olan kütleleri görebilirsiniz .. tekrar sorularınız olursa konu sorumlumuz Furkan7878 veya beni etiketlerseniz daha kısa sürede cevap alabilirsiniz hocam iyi forumlar
Hocam şöyle Karabük'e doğru üfleyin biraz kuruduk burada 😂
hocam deniz etkisi biraz heralde
Zonguldak Çaycuma - asıl sistemi bu akşam alıyoruz hala devam ediyor maşallah
sadecr bu akşam 20+ cm kar aldık