Kocaeli'de Gölcük-Karamürsel tarafı yoğun yağış alır mı acaba bu gece bu yeni gelen arkadaştan?
Posts by Rigel
-
-
Gölcük çok acayip bir şeyler deniyor. İlk iki gün boyunca kar doğru dürüst tutmadı bile sıcaklık problemi yüzünden. Şimdi bir saatte muazzam bir örtü oluştu. Devamı gelirse muhteşem olur.
-
Gölcük 2 dereceyi geçti, e yuh artık. Burası için ben kendi adıma sistemi bitirdim, önümüzdeki sistemlere bakacağız artık. En soğuk günde 2 derece olan yere kar yağsa ne olur bu saatten sonra.
-
Kocaeli'nin kıyı kesimlerine çok yazık oldu. Mükemmel bir yağış var, belki 24 saattir aralıksız devam ediyor ama soğuma yeterli olmadığı için pek tutmadı.
-
Soğuk daha tam girmedi diyorsunuz da soğuk bir yarın var. Ondan sonra 3-4 dereceye çıkıyor zaten. Kıyı kesimler için üzücü bir sistem oldu, diğer yerler tadını çıkarır umarım.
-
Gölcük kötü maalesef. Yağış zayıf, hava ısındığı için gece yağan da eriyor. Burası için yarın ve önümüzdeki günler nasıl geçecektir, beklenti ne yönde acaba?
-
Gölcük'te pek bir şey yok, yerde birikim az ve görünen o ki yakında sıcaklık da sorun olmaya başlayacak. Efsanelik bir şey göremedik şu ana kadar.
-
Bu gidişle Kocaeli'de Gölcük tarafı sırf yağmur alacak. GFS verilerine göre neredeyse 2 derece daha sıcak hava. İnecek gibi de durmuyor.
-
MGM, Kocaeli için hava sıcaklığını yarın 2-3 derece gösteriyor. Takip eden günlerde de sadece geceleri eksi değerlere düşüyor. Yağış açısından güzel bir sistem olacak gibi duruyor ama efsanelik bir şey yok, yine bol keseden sallamışlar.
-
Bazı geceler model başlığında GFS paylaşılmıyor. Bir sebebi var mı? Sırf paylaşım olur diye bu saate kadar bekledim ama hiçbir şey yok, eskiden her gece paylaşılırdı. Ben mi yanlış biliyorum?
-
Arkadaşlar doğru konu mu bilmiyorum ama GFS güncellemesinde dikkatimi çeken bir şeyi sormak istiyorum. Bu geceki GFS güncellemesi (3 Ocak, 00:30) 19 Ocak için Baltık ülkelerine -28'leri soktu, hatta bunlar Karadeniz'e kadar indi. Buna rağmen o bölgelerde yağış haritasına göre yağmur görünüyor. Sistem hatası falan olabilir mi bu acaba, orası -10'lardayken bile hep kara dönüyor, o soğukta nasıl yağmur yağacak?
-
Cebeci'de azaldi sanki.
-
Tek korkum havanın ısınması, radar muhteşem. Böyle bir risk var mı? En azından akşam 6'ya kadar saf kar alsaydık iyiydi, sonrasında hava ısınsa da erimezdi herhalde.
-
Başınıza gözünüze dikkat edin!
-
Semih Bey'in öngördüğü Azlağ için heyecanlanan sadece ben miyim yahu? Herkes kışı bitirmiş... 6-7 Ocak olmasa bile (ki umarım olur) ay sonuna gelmeden çok daha iyilerini görme ihtimalimiz var. Semih Bey ülke sistemi olarak öngörmese bu kadar iddialı bir başlık açmazdı diye düşünüyorum. Bence bu ay bitmeden bir tane de olsa düzgün bir sistem göreceğiz Ankara olarak. 6-7 Ocak fragman olsun.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 14 (06.03.2021) Genel Yorumlama 126
- Samet
-
- Replies