Cekmekoy yıkılıyor. Gök gürlüyor arka arkaya görüş max 10mt
Posts by Annihilation
-
-
Ben Çekmeköy'de ömrü hayatım boyunca böyle bir yağış görmedim. Görüş mesafesi max 10metre arabaların geçtiği yer bile bembeyaz
-
Çekmeköy'de göz gözü görmüyor. Az önce gök gürledi burda da, Araba geçtiği yerler bile anında beyazlıyor yerde 40cm den fazla kar örtüsü var. Bu sistem efsane değilse nedir ??
-
Cekmekoy de öyle yoğun yağıyor ki ana yollar nere varsa bembeyaz. El değmemiş yerler 30 35cm rahat var. Hem Marmara'dan hem karadenizden kutleler destek alıyor İstanbul üstüne sıkıştı yoğun yoğun yağıyor.
-
Çekmeköy'De bi 15-20 dakika boyunca görüş mesafesini 20-25metreye düşüren aşırı yoğun yağış yağdı sonra hafifledi. tahmini 10-15cm civarı örtümüz var
-
Şuan yağan yağış çerezlik gibi düşünün arkadaşlar, Esas etkili yağış sabah saatlerinden sonra ile gece saatlerine kadar olan dilimde olacak. Şimdi uyuyup 8-9 gibi kalkarsanız dediğimi anlamış olursunuz.
-
emre_kemerburgaz Karadeniz şuan dek oluşumuna müsait değil 500hpa dan kaynaklı. Ancak karadeniz üstündeki yağış denizden destek alıp güçlenebilir.
-
Konumuma cok guzel dek vuruyor suan. Yagistan gorus mesafesi baya dustu. İstanbulun kuzeyinde olmanin faydalari
Şuan ki yağış çeşidi DEK değildir, Cephesel bir yağıştır. Dek yağışları Karadeniz üstünden bant şeklinde kuzeyden giriş yapar.
-
Çekmeköy'De -2 yiz
Düşen her tane tutuyor etraf beyazladı ve yağış yoğunlaştı. Burada bu sistemi izlanda sistemleri ile karıştırıp felaket tellallığı yapanlar şimdi ortalıkta yoklar..
-
Cekmekoy de hava o kadar soğuk ki yağan o zayıf kar erimiyor. Çatılar araba üstleri ve yol kenarlarında ince örtü oldu bile şimdiden
-
Burada bu sistem için bu sibirya değil basit bir izlanda sisteminden hallice diyenler vardı. O Troller şuan ki yer sıcaklığı ile denizin dibini boyladılar galiba ortalarda yoklar.
-
Ben uzun zaman sonra Ankara'da modellerin ortak noktasında Yağış ve soğuğun çakışıp güzel senaryolar vermesine alışkın değilim. Hep sinekten yağ çıkarıp kar alırdık bu sefer çok farklı olacak inşAllah. İstanbul kadar Ankara'yı da takip ediyorum gözüm kulağım hep sizlerde, haberlerinizi bekliyorum..
-
Haftalarca YB etkisinde kalıp 20-25 derecelerde gezdiğimiz günlerden, kıyılar da 30-35cm kara... Ve bunu beğenmeyen nankör, bencil insanlar dolmuş burada. Beğenmeyenler için çamlıca gişelerinden çıkıp Antalya'ya doğru yol alabilir.
-
Cekmekoy de karayel fırtınası hız kazandı çok yoğun yağış var ve dolu yağıyor sıcaklık cok hızlı düşüyor rüzgar hamleleri aşırı küvetli
-
Bu sabaha karşı 04.00 ile 08.00 arası bulut tepe yüksekliği 4000mt, taban yüksekliği 300mt arası gözüküyor yani yağış beklenenden daha yoğun etkili olabilir. İki yakanın da ortalama +100mt si görsellik+çatı beyazlığı görebilir ki bu ihtimal olduğu için sabahlamayı düşünüyorum bu sabah.
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 13 (27.02.2021) Genel Yorumlama 90
- Samet
-
- Replies